Digidexo.com

Ukentlig menyen plan for Weight Loss

En betydelig andel av den amerikanske befolkningen er mildt overvektige eller fete. Mange amerikanere har fått beskjed om å gå ned i vekt for å redusere sine risikofaktorer for sykdom. Ideelt sett bør vekttap har tre komponenter: kalorikontroll, mosjon og en tidsramme. Vekt tapt i løpet av kort tid lett kan gjenvinnes. Det beste er å sette mål i løpet av en periode og forsøke å møte dem. En av de beste måtene å gjøre dette er på en ukentlig basis med et fornuftig måltid som oppfyller dine ernæringsmessige behov.

Følg noen mat Regler

Sikt i minst tre måltider per dag pluss to små snacks. Dette vil bidra til å mette sult smerter. Spis et bredt utvalg av mat hver uke, slik at du ikke blir lei. Velg epler en dag og pærer neste. Spis sesong for maksimal smak. Spis aprikoser i løpet av våren, kirsebær i sommer og squash i høst. Bruke alternativer til fett som urter. La deg har en liten godbit hver så ofte som en liten bar av sjokolade eller en porsjon iskrem. Unngå å spise ute hvis det er mulig, som du kanskje ikke vet nøyaktig hva som er i maten du blir servert.

Følge noen drikke Regler

Drikk vann hvis du føler deg sulten. Du kan faktisk være tørst i stedet. Hold lav-kalori eller nei-kalori kald eller varm drikke innen rekkevidde. Kjøp urtete, flavored selters og kalorifattig frukt eller grønnsaksjuice. Vurdere å lage din egen hjemme for maksimal friskhet.

Frokost valg

Begynn med 1-1 / 2 kopper kli flak med en halv banan på toppen. Spis med en halv kopp skummet melk. For en annen frokost valg, toast en hel-hvete muffins. Dryss 1/4 kopp cheddar ost på toppen. Serveres med en halv grapefrukt toppet med 1/2 ts sukker. En annen utmerket frokost valg er 1/2 kopp havre laget med en kopp fettfri melk. Serveres med rosiner, et dryss av kanel og en porsjon frisk frukt.

Lunsj valg

Til lunsj serverer en spinat salat toppet med et hardkokt egg, 2 gram hakkede kalkunbryst og en unse av fettfattig ost. Lag en annen lunsj fra en pita lomme fylt med 3 ss av hummus. Server med en salat av agurk og tomater. Nok et godt valg for en mager lunsj er en lav-fett peanøttsmør og gelé sandwich laget av to skiver av hel-hvete brød, en teskje av lav-fett peanøttsmør og en teskje av gelé. Legg et stykke frukt og en porsjon dampede grønnsaker.

Middag muligheter

Grill 3 unse av mager biff, kylling eller kalkun bryst. Smaken med sitron og urter. Legg en side salat av salat, tomater, agurk og gulrøtter toppet med en teskje av lav-fett dressing. Serveres med bakt potet eller en 2-unse delen av brun ris eller couscous. For et alternativ, kok 2 gram av hel-hvete pasta. Topp med drysset friske tomater, en unse av Parmesan ost og en teskje olivenolje.