Digidexo.com

B12 lipotropics bivirkninger

B12 lipotropics bivirkninger


Både vitamin B12 og ulike lipotropic forbindelser er stadig økende popularitet som vekttap hjelpemidler. Ofte er de administreres sammen som en del av de samme generelle vekttap injeksjon programmer, men deres effektivitet har ikke blitt bevist, og det er flere bivirkninger å vurdere.

B12

B12 er en av åtte B-vitaminer og forekommer naturlig i animalske matvarer som kjøtt og meieriprodukter. Det er også ofte lagt til forsterkede matvarer. Vitamin B12 hjelper kroppens celler produsere energi og syntetisere fettsyrer og er involvert generelt i stoffskiftet. Anemi, for eksempel, er ofte forbundet med lave nivåer av B12.

Lipotropics

Lipotropics er biokjemiske forbindelser som bidrar til å bryte ned fett i kroppen. Kolin er det viktigste i pattedyr; andre lipotropics hovedsak bidra til produksjon av choline. Kolin er svært lik B-vitaminer; det hjelper eksport fett fra leveren og hjelper brannskade som eksporteres fett.

B12 og Lipotropic Supplements

Både B12 og lipotropics er påstått av brukerne, og vekttap klinikker som selger disse kosttilskudd, for å hjelpe fremskynde metabolske prosesser. Dette kan øke vekttap og føre til en større helhetlig følelse av energi, sier støttespillere. Fordi B12 og lipotropics er så biokjemisk like, blir de ofte brukes sammen, i sprøyteform, fordi hver er tenkt for å forsterke andre effekter.

B12 lipotropics og Vekttap

Noen studier har vist en større rate av vekttap hos personer som brukte B12 kosttilskudd, blant mange andre. Imidlertid kan ingen konklusjon kan trekkes fra dette, som folk som tar kosttilskudd ofte generelt har gjort andre nærings-og livsstilsendringer som ville bidra til deres suksess.

B12 lipotropics bivirkninger

Injeksjoner selv kan forårsake diaré og kløe og midlertidige smerter på injeksjonsstedet. Kolin bruk har også blitt rapportert å forårsake depresjon, kvalme, oppkast, diaré og andre gastrointestinale plager.