Digidexo.com

Halodrol Liquigels Vs. HGH

Halodrol Liquigels Vs.  HGH


Jakten på større muskler fører mange til å prøve ulike kjemikalier og hormoner. Både Halodrol Liquigels og menneskelig veksthormon (HGH) har vist seg å øke muskler, men de hver har en annen kjemisk makeup.

Oversikt

Veksthormon er et hormon som naturlig forekommende laget i hypofysen. Nivåene er på sitt høyeste i løpet av ungdomsårene og avta som vi blir eldre. En syntetisk form er også tilgjengelig. Halodrol Liquigels er en blanding av kjemikalier inkludert arakidonsyre, et steroid aromatase-inhibitor og testosteron tilskudd.

Bruksområder

Leger behandler mennesker som har en naturlig mangel på hormonet med syntetisk HGH. Den bygger muskelmasse, øker bein styrke og reduserer kroppsfett. Kroppsbyggere bruker primært Halodrol Liquigels å øke muskelmasse. Sammen med økt testosteronnivå, de liquigels inflame muskler, forårsaker kroppen til å jobbe hardere og øke muskelmasse.

Advarsel

Bruk av menneskelig veksthormon av folk uten mangel skaper bivirkninger som carpal tunnel, leddsmerter, hevelse og brystforstørrelse. Halodrol Liquigel bivirkninger inkluderer hevelse og fet hud. Alltid konsultere med legen din før du tar noen slike supplement.