Digidexo.com

Hvordan trene for å være en vekttap coach

Hvordan trene for å være en vekttap coach


Sertifiserte vekttap trenere tilpasse ernæring og fitness-programmer for å møte vekttap mål til hver klient. De fokuserer på hele mennesket, omsorg for deres ytre kropp og fungerte som en cheerleader når reisen blir tøffe. Du kan bli et vekttap coach hvis du har vært involvert i fitness i lang tid og ønsker å passere din kunnskap videre til andre. Hvis du har slitt med vekten, kan det være lurt å hjelpe andre og vise dem at et sunt liv er mulig. Opplæring omfatter å lære om menneskets anatomi, fitness, ernæring og psykologi.

Hvordan trene for å være en vekttap coach

•  Ta biologi, anatomi og ernæring klasser. Biologi og menneskets anatomi klasser hjelper deg å få en bedre forståelse av hvordan alle kroppens systemer fungerer og samhandle med hverandre. Ernæring klasser gi informasjon om matvaregruppene og vitaminer og mineraler som finnes i hver mat. Velg samfunnet høgskoler tilbyr knytte grader i vitenskap eller grader for ernæringsspesialister. Hvis du ikke har tid til å ta klasseromskurs eller de ikke tilbys i ditt område, kan du ta hjemme-kurs.

Få en generell kunnskap om treningsfysiologi og kinesiologi. Mer enn sannsynlig, du allerede har regelmessig mosjon rutine, men disse kursene gi deg en bedre forståelse av hvordan kroppen reagerer på trening. Treningsfysiologi analyserer mekanismene som styrer fysisk aktivitet og hvordan du kan forbedre og opprettholde forsvarlig helse og fitness. Kinesiology studerer menneskelig bevegelse når du trener og spiller sport. Du kan ta klasser hjemme eller i et klasserom.

Få life coach og vekttap coaching sertifisering. Tekniske høyskoler og handel skoler i ditt område kan tilby sertifisering. Flere utdanningsinstitusjoner, for eksempel Spencer institutt og Universal Class, tilbyr online klasser. Sertifikatklassene forbedre dine coaching ferdigheter, samt lære deg hvordan du kjører en bedrift. Læreplanen omfatter klassene på å snakke med kundene dine, tankene velvære, forretningsstrategier, vekttrening, aerobic, og motiverende og offentlige taler.

Shadow et vekttap coach. En erfaren vekttap coach gir forslag om hvordan å være en vellykket motivator. Du kan spørre vekttap trenere på et lokalt treningssenter hvis de vil la deg følge dem. De vil trolig måtte be sine kunder om de ikke har noe imot at du sitter i på private økter. Ta med en notisblokk for å skrive ned ideer som du kan bruke når du begynner din karriere. Den vekttap coach kan selv gjøre mock økter som en måte å teste dine ferdigheter.

Bli sertifisert som personlig trener. Dette trinnet er valgfritt, men det økt din troverdighet når vi snakker om trening og fitness. Velg tekniske høyskoler og handel skoler tilbyr sertifiseringer. Organisasjoner, for eksempel American College of Sports Medicine, gi personlig trening sertifisering.

Få førstehjelp og HLR-sertifisering. Du må være forberedt på klienter med spesifikke helseproblemer, noe som gjør det nødvendig å administrere hjelp før første responders ankommer. Hvis du planlegger å undervise gruppetrening som en del av dine tjenester, mindre skader og faller kan også forekomme.