Digidexo.com

Hvordan Detox Med en Multivitamin

Hvordan Detox Med en Multivitamin


Ifølge BodyHealth.com, en online apotek, kroppen er utsatt for utenlandske kjemikalier hver dag. Fisk er fylt med kvikksølv, inneholder rødt kjøtt ofte antibiotika og hormoner, luften er forurenset og vannet inneholder urenheter. Disse giftstoffene bygge opp. The Mayo Clinic Katherine Zeratsky, RD, sier at mens ikke helt bevist, kan detox dietter rense kroppen for disse giftstoffene ved å skylle, bedre konsentrasjon, generell helse og hjelpe vekttap. Problemet er at kroppen strimler seg av næringsstoffer i denne dietten, så en multivitamin blir nøkkelen. Denne diett bør kun benyttes for en kort tid, fortrinnsvis 24 til 72 timer.

Hvordan Detox Med en Multivitamin

•  Ta kontakt med en lege for å være sikker på at kroppen din er i stand til å håndtere en "ekstrem" diett, for eksempel en juice rens. Lag en fastende journal hvor du skissere dagen inn i fem deler: frokost, snacks, lunsj, snacks og middag. Skriv "multivitamin" i din frokost seksjoner hver dag og sjekke etiketten for å være sikker på om du kan ta det uten mat.

Ta multivitamin og drikke vann. Hold deg hydrert hele dagen. Zeratsky advarer om at dehydrering er en risiko involvert i faster og renser. Unngå risiko for spising protein eller karbohydrater på denne raske, som multivitamin er lastet med folsyre. Ifølge Harvard School of Public Health, spise kornblanding eller protein barer mens du tar en multivitamin kan overbelaste kroppen med for mye av en god ting.

Drikk et glass helt naturlig, masse gratis frukt juice om morgenen. Drikk vann i tillegg. Hvis du føler behov for å tygge, kan du prøve å fryse fruktjuice og blande det inn i en smoothie.

Snack med en kopp buljong, noe som er lavt i kalorier, lett på fordøyelsen og full av smak. Forbli rolig gjennom noen sult smerter. Ifølge Detoxforlife.com, kan slanking føre til sultfølelse og svingende blodsukkernivået. Krom i din supplement hjelper bruk fett og forsinker varierende blodsukkernivået.

Drikk mer vann og frukt juice til lunsj. Som en generell regel, for hvert femte til åtte glass vann drinken din, ta en kopp buljong å fylle tapt elektrolytter gjennom intens hydrering.

Snack ved å ha en annen fruktjuice frosset smoothie. For å holde deg interessert, kan du prøve å blande forskjellige juice for å finne din favoritt blanding. Spis middag før det blir mørkt ved å ha buljong, saft og litt mer vann. Hold deg til strengt vann etter middagen.