Digidexo.com

Alopecia Arrdannelse Treatment

Alopecia kommer i mange former, noen alvorlige, noen ikke. Arrdannelse alopecia, også kalt spesifisert alopesi med arrdannelse, regnes som en svært alvorlig form for uten aggressiv behandling, kan håravfall være permanent. Behandlingen for arrdannelse alopecia avhenger av årsaken.

Fakta

Arrdannelse alopecia kan være forårsaket av mange ulike faktorer. Disse årsakene er fysiske traumer til hårsekkene, som gjentatt trekking av hår eller brannskader i hodebunnen. Autoimmune sykdommer kan føre til arrdannelse alopecia; så kan sopp, bakterie-og virusinfeksjoner, betennelse i hårsekkene, og follikulitt decalvans. Saken disse årsakene har felles er potensial til å forårsake permanent håravfall, så det er viktig å starte behandling for arrdannelse alopecia umiddelbart.

Steroider

Noen lidelser som føre til arrdannelse alopecia responderer på behandling med steroider. Disse lidelser, som lichen planopilaris, vanligvis føre til arrdannelse alopecia gjennom lymfocytt betennelse i hårsekkene. En lege kan forskrive en aktuell krem ​​som inneholder kortikosteroider som skal gnis i det berørte området. Intralesjonal steroider, steroider eller injisert inn i huden, er også et alternativ behandling.

Andre Drugs

Hvis en pasients arrdannelse alopecia er forårsaket av en bakterieinfeksjon, så antibiotika er en alternativ behandling. Når infeksjonen er borte, bør hårvekst begynne på nytt. Isotretinoin narkotika blir noen ganger brukt i forbindelse med steroider og antibiotika for å bekjempe arrdannelse alopecia. Hvis problemet er forårsaket av en soppinfeksjon, vil enn anti-sopp narkotika hjelpe. Antimalariamidler også har vist seg effektiv i behandling av arrdannelse alopecia.

Kirurgiske alternativer

Hvis arrdannelse alopecia ødelegger hårsekkene, og de kan ikke lagres så kirurgi er et alternativ for å behandle den resulterende skallethet. En lege kan utføre en hårtransplantasjon, der vil han høste donor hårsekker fra friske deler av hodebunnen, og deretter plassere dem i det berørte området. En nyere kirurgisk alternativ er skalp-reduksjon kirurgi. For å utføre dette, en lege fjerner den del av hodebunnen påvirkes av arrdannelse alopesi og deretter strekker sunn hodebunnen for å dekke det området av mangler hud.

Eksperimentell Treatment

Leger er ute etter mer effektive behandlinger for arrdannelse alopecia. Noen arbeider med å finjustere kirurgiske alternativer. Leger er også å prøve forskjellige medikamenter alene og i kombinasjon. Noen av narkotika under etterforskning som mulig behandlingstilbud er ciklosporin, metotreksat og thalidomid.