Digidexo.com

Produkter laget av Dødehavet

Produkter laget av Dødehavet


Jakten på perfekt hud har ført folk til å undersøke en rekke naturlige produkter. De som er høy i vitaminer og mineraler har blitt bevist gang på gang for å bidra til å forynge og beskytte kroppen vår, alt fra rå honning til nøtter og bær til mineraler fra Dødehavet. Dødehavet produserer en rekke hudpleieprodukter, alt fra badesalt til body lotion til exfoliants, alle rike på fuktighetsgivende agenter og naturlige vitaminer og mineraler.

Bath Salts

Badesalt er en av de vanligste produktene raffinert fra mineralforekomstene i og rundt Dødehavet. Den høye konsentrasjonen av salter og mineraler bidrar til å lindre en rekke hudsykdommer samt allergi. Saltene inneholder også anti-inflammatorisk egenskaper som kan hjelpe lindre smerten av leddgikt, og ved innånding dampen fra Dødehavet badesalt kan hjelpe med luftveisproblemer som astma.

Mud Masker

Dødehavet er full av mineraler og vitaminer som kan hjelpe huden din på mange måter. Mud masker som stammer fra leire og salter av Dødehavet har et høyt nivå av naturlige kremer som kombinerer med vitaminer og mineraler for å skape et blomstrende miljø full av revitaliserende egenskaper som hjelper huden din blomstre.

Sjampoer

For de som lider av eksem, tørrhet i hodebunnen eller flass, Dead Sea sjampo er en naturlig måte å bidra til å bekjempe disse problemene. De forskjellige mineraler og vitaminer i vannet har blitt medisinsk vist seg å gi lindring fra noen former for kutane tilstander som påvirker hodebunnen, naturlig fuktighetsgivende hodebunnen samtidig kondisjonering av håret og å hjelpe å bryte ned flass.

Kropps Exfoliants

Exfoliating er en effektiv måte å omsorg for huden din, og naturlige produkter laget fra Dødehavet salter er bedre enn mange andre eksfolierende produkter på markedet på grunn av deres ingredienser. Fjerne døde hudceller hjelper kroppen aktivt vokse nye celler, og høye nivåer av vitaminer og mineraler i Dødehavet salter naturlig egner seg til å hjelpe kroppen å opprettholde ideelle hud celle gjenfødelse.

Hudpleieprodukter

En annen type av Dead Sea produkt er slike som selges for behandling av psoriasis, så vel som akne, xerosis, mycosis fungoides og en rekke andre hudsykdommer. Den høye konsentrasjonen av salter hjelper tørke ut irriterende hudsykdommer, mens vitaminer og mineraler å berolige og lindre kløe.