Digidexo.com

Ingredienser av TriThin magi

Fitness Magic, tidligere kjent som TriThin Magic, er et vekttap supplement som hensikt å hjelpe brukerne miste 30 pounds i 30 dager mens økende energi. Brukere er rettet til å ta en kapsel daglig på tom mage. Tillegget har en rekke ingredienser som brukere bør være klar over før du tar den.

Kakaopulver

Kakaopulver er ett av de ingredienser i produktet. Kakaopulver er ofte brukt i bakervarer for å legge rik sjokoladesmak, så vel som en mørk farve. Selskaper bruker den til å legge smak til is og kaker. Produsenter kan også bruke den som et belegg for frosne desserter eller søtsaker, så vel som for fremstilling av sjokolademelk. Kakaopulver har ikke noen særlig skadelige effekter.

Tare

Fitness Magisk bruker også tare, en plante vokser under havet og er vanlig i asiatiske retter. Selskaper ofte produsentens tare kosttilskudd og markedet dem som appetittdempende midler og midler for vekttap. Men studier har vist spor av arsen i mange tare kosttilskudd, noen ganger til et nivå som ville være utrygt for menneskelig konsum.

Coral Mineral Powder

Mineral pudder avledet fra koraller er en annen ingrediens i Fitness Magic. Coral mineral pudder er et supplement som noen selskaper markedet for en rekke helbredende formål, herunder behandling av osteoporose, diabetes og til og med kreft. Imidlertid har Food and Drug Administration ikke gjenkjent korall avledede produkter som effektive eller trygge for bruk.

1,3-Dimethylpentylamine

1,3-Dimethylpentylamine, også kjent som DMAA, er en geranium olje ekstrakt som er en vanlig ingrediens i "partypiller", og har blitt sammenlignet med ecstasy i dens virkning på menneskekroppen. Bedrifter ofte markedsføre ingrediens som en del av kostholdet bistands kosttilskudd. Men DMAA kan ha liknende effekter som ecstasy, som fører til et adrenalinrush, kvalme, hodepine og potensielle hjerteproblemer, som for eksempel et slag.

Fenylethylamin

Phenylethylamine er et psykoaktivt stoff som vanligvis finnes i stoffer som sjokolade og fungerer som en mild stemning heis og stimulerende. Det hovedsak blokkerer dopamin sendere i mye på samme måte som methamphetamines, som fører til euforiske følelser og tilbaketrekning etter at virkningene slitasje avta.

Andre ingredienser

Andre sporstoffene i Fitness Magisk inkluderer spor mineral kompleks, sentralstimulerende koffein, vanadium - noen ganger brukt et kosttilskudd i kroppen-bygningen - noe som kan føre til irritasjon i lungene og brystsmerter i høye doser. Magnesiumstearat, silisiumdioksyd og gelatinkapsler er også ingredienser, med ingen kjente negative helseeffekter i lave konsentrasjoner.