Digidexo.com

Hjem rette for Tett oppblåst mage

Hjem rette for Tett oppblåst mage


En tett oppblåst mage kan føre til ganske mye smerte. Dette problemet er vanligvis et symptom på en tilstand på grunn av gass i tarmen, i henhold til Hows Health. En rekke årsaker som laktose intoleranse, overdreven spising eller forstoppelse kan føre til en tett oppblåst mage. Hvis du lider av denne tilstanden, er det noen hjemme rettsmidler som du kan prøve å lette følelsen før du trenger en lege intervensjon.

Bruksanvisning

•  Spis mindre, hyppigere måltider. Spise mindre porsjoner og spre inntaket utover dagen kan bidra til å forhindre oppblåsthet som noen ganger oppstår hvis du spiser for mye i én sitting. Prøv å bruke sugerør å drikke væsker, noe som vil redusere mengden luft du svelger.

•  Prøv probiotika. Probiotika, tatt i pilleform eller spist i yoghurt som inneholder levende bakterier, kan være svært nyttig for å hindre en tett oppblåst mage og oppblåsthet. Probiotika er ansett for å være "gode bakterier" og støtter generell velvære, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin.

Ta et homøopatisk middel. Homeopati Hjem antyder carbo vegetabilis for de som har en oppblåst mage med kolikk smerter og raping. En homøopatisk lege kan foreslå riktig dose for deg.