Digidexo.com

Hvordan stimulere immunsystemet Med Akupunktur

Naturen gir deg aldri et problem uten løsning, og hvor en gren av medisin er ineffektiv, kan en annen gi et kraftig verktøy. Stimulere immunsystem med 'moderne' narkotika, og til og med urter, er vanskelig og ofte ineffektive. Imidlertid kan flere akupunkturpunkter som er lett identifisert og stimulert gi en svak immunsystem et spark i baken slik at antibiotika, vaksiner og andre medicinals kan ha en bedre sjanse til å jobbe.

Bruksanvisning

•  Ved hjelp av en hvilken som helst standard akupunktur meridian system diagram eller bok, identifisere mage 36 (1/3 under kneet like lateralt for shin bein), tykktarm 4 (mellom røtter "av tommelen og pekefingeren på siden av hånden motsatt til palm), tykktarmen 11 (ved press av albuen på sideveis, eller utenfor, av armen når den bøyes) og styrer fartøyet 14 (midtlinjen, på ryggsiden av halsen mellom den siste og cervical først thorax ryggvirvler). LI 4 er svært vanskelig å identifisere hos hunder og katter, umulig å finne effektivt i hester, lett finnes i mennesker. Disse akupunkturpunkter når "stimulert" med nåler eller varme vil stimulere immunsystemet, som bekreftet av mange vitenskapelige studier (se Allen Schoen bok, 'Alternativ Veterinary Medicine "for dyr studie referanser).

•  Bestem hvilken metode som fungerer best for deg om hvordan du kan best 'tonify' (stimulere) disse punktene. Hvis du bruker akupunktur nål, stikk nålen i retning av "chi" flow (peker mot hodet i tilfelle LI poeng, mot føttene i ST 36, mot hodet litt for GV 26). Etter nålen er "sugd inn" poeng, twirl nål flere ganger i klokken 'vendinger' til du føler elektrisk 'støt' går gjennom armen din, eller pasientrapporter (ved smacking av lepper hos dyr eller rapportere det gjennom munnen i mennesker) elektrisk 'støt' går gjennom armen eller beinet.

Hvis ukomfortabel med å bruke akupunktur, eller hvis du arbeider med store dyr (kan gjøre dette hos storfe, også), bland ingefær med emu olje eller, hvis du ikke har det, ingefær pulver med DMSO (begge bærer varmen fremme urt i akupunkturpunkter) påføre blandingen på acupunture poeng, men IKKE til områdene rundt dem. Varme kan også brukes i form av en tent moxa stick holdt tett til punktet, eller, hvis man er svært forsiktig, tente moxa pulver "pyramide" som fjernes så snart det brenner ned til bunnen av den. Hvis du bruker moxa pulver pyramidene pass opp for mulig hudirritasjon eller muligens arr hvis det holdt på utover når pasienten sier det føles varmt.

Ikke kast ut de moderne medisiner. Bruk denne teknikken til å stimulere immunforsvaret sammen med muntlig eller injisert antibiotika for infeksjonsbehandling. Du kan også bruke denne ved vaksinering av dyr, slik at effekten av vaksinering er forbedret. Hvis det er mulig, gjenta akupunkturpunkt stimulering to ganger om dagen i en uke.

Tips og advarsler

  • Akupunktur er mest nyttig når den er kombinert med "moderne" medisin, ikke når det brukes alene.
  • Mennesker og dyr kan være resistente mot bruk av nåler.
  • Du kan betraktes som "rare" av de rundt deg, men du vil ikke skade din "pasienten" hvis denne metoden er brukt som anvist og ment.