Digidexo.com

Er det alltid Kvalme med Meningitt?

Meningitt er en innflammation av hjernehinnene, membraner som dekker hjernen og ryggmargen. Når de blir betent og infisert, kan hjernehinnebetennelse oppstår. Den svelling assosiert med meningitt utløser vanligvis en hodepine, feber og stiv nakke.

Er det alltid Kvalme med Meningitt

Selv om kvalme er ett av symptomene på meningitt, kan pasienten ha meningitis med ingen kvalme. Imidlertid er kvalme ofte har hodepine og temperaturstigning.

Symptomer på hjernehinnebetennelse

Symptomer er hodepine; forhøyet temperatur fulgt av kvalme, oppkast og hodepine; feber med utslett på huden; forstyrrelser av bevissthet; mangel på bevissthet; kramper; stiv rygg og / eller nakke; feber med rygg eller nakke smerter; og søvnighet.

Mest synlige tegnet på Meningitt

Det mest synlige tegn på hjernehinnebetennelse er en hodepine som forsterker raskt. Smerten er så intens at voksne klynk og barn skrike og gråte. Kvalme og oppkast kan snart følge etter.

Årsaker til Meningitt

Meningitt er hovedsakelig forårsaket av bakterier og virus. Det sprer seg fra person til person eller dyr til person, gjennom spytt, eller ved å berøre en forurenset objekt. Det kan også være forårsaket av medisiner og andre sykdommer.

Risikofaktorer

Risikofaktorer i entreprenør meningitt inkluderer alder, som lever i et fellesskap gruppe, graviditet, jobbe med dyr, og et svekket immunforsvar.

Komplikasjoner

Meningitt kan være alvorlig, og jo lenger du har sykdommen uten behandling, jo større risiko du kjører av anfall, permanent nevrologisk skade, og i verste fall død.