Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved å gå på plass på soverommet

Hvordan å miste vekt ved å gå på plass på soverommet


Vekttap oppstår når du forbrenner mer kalorier enn du forbruker. Kardiovaskulære øvelser som får pulsen pumping er ideelle for vekttap. Dette kan bestå av å gå på plass i komforten av ditt eget soverom. Trikset er å kombinere soverommet trening med en lav-kalori måltid plan for å holde inntaket balansert med din brenne. Snakk med legen din før du starter et nytt treningsprogram.

Hvordan å miste vekt ved å gå på plass på soverommet

•  Gå på plass på et moderat tempo. Dette maksimerer kaloriforbrenningen ved å holde pulsen går. På dette intensitet, vil du være i stand til å snakke, men blir litt andpusten. Tar 1000 trinn tilsvarer 10 minutters gange i høyt tempo, ifølge NHS Choices. I denne tid, brenner en 150-kilos person om 30 til 50 kalorier, som betyr at hvis du går i stedet for en halv time, kan du brenne ca 100 til 150 kalorier.

Øvelse i minst 150 minutter hver uke. Dette er Centers for Disease Control and Prevention anbefaling for friske voksne. Dele denne gang opp hele uken for å holde stoffskiftet i gang. Du kan gå på plass som eneste form for mosjon, eller du kan kombinere det med andre typer trening, for eksempel svømming eller sykling. For effektivt vekttap, advarer CDC som du kanskje trenger å legge til den anbefalte mengden av trening hvis du ikke ser resultater.

innlemme intervalltrening inn på soverommet walking rutine. Dette øker kaloriforbrenningen uten å øke treningen tid. Intervalltrening innebærer vandre på plass på et moderat tempo i flere minutter, med korte støt med raskere vandre blandet i med jevne mellomrom. For eksempel, gå på plass på et normalt tempo i to minutter, og deretter gå på plass så fort du kan i 30 sekunder. Gå frem og tilbake mellom de to for hele gang økten.

Kombiner din vandring på plass rutine med en lav-kalori måltider. Doing det på kalorier kan angre alle dine hardt arbeid og forstyrre effektivt vekttap. Spis en rekke matvarer fra hver matvaregruppe, inkludert frukt, grønnsaker, magre proteiner, hele korn og magre meieriprodukter. Ikke bare vil du holde kaloriinntaket ditt under kontroll, men du vil også gi kroppen din med drivstoffet den trenger å gå på plass hver dag.

Hint

  • Hvis du synes det er vanskelig å gå på i 30 minutter om gangen, bryte rutinen i mindre biter. For eksempel, gå på plass ved siden av sengen i 15 minutter om morgenen og 15 minutter etter middag. Eller, gjør tre 10-minutters økter hver dag, en mens middagen kokker, en mens du ser på værmeldingen og en før du tar en dusj i morgen.