Digidexo.com

Hvor ofte bør en Student Øvelse på en dag?

Hvor ofte bør en Student Øvelse på en dag?


Får barnet ditt opp og flytte kan være vanskelig, spesielt hvis han ønsker å tilbringe all sin tid utenfor klasserommet spille spill eller se på tegnefilmer. Innlemming regelmessig mosjon inn i barnets daglige rutine bidrar til å kontrollere sin vekt og styrker sine muskler og bein samtidig redusere sin risiko for hjertesykdom og diabetes, ifølge Kids Health nettsted. Forstå barnas trening retningslinjer hjelper du lærer studenten å ta sunne livsstilsvalg.

Anbefalinger

The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at barn og tenåringer får minst en time mosjon hver dag. Dette bør være en kombinasjon av aerobic aktivitet, styrketrening og bein styrke øvelser. Din student trenger ikke å gjøre hele time på en gang heller. Flere 10-til-15-minutters økter i løpet av dagen fungere like bra. For eksempel legger en 15-minutters morgentur, en halv time av basketball på lunsj fordypningen og 15 minutter med hoppetau eller sykle etter skolen opp til nok.

Intensitet

For å få mest mulig ut av hennes treningsprogram, bør barnet bo på et moderat til høy tempo under hennes treningsøkter. I dette tempoet, vil hun være litt omstendelig, men likevel i stand til å føre en samtale. På en skala fra 1 til 10 i form av intensitet, moderat mosjon priser en 5 eller 6, mens kraftig mosjon priser en 7 eller 8, ifølge CDC. Hvis barnets hjertefrekvens er oppe og hun er svett, hun er sannsynligvis på en intensitet som høster mange belønninger for trening. Dette er sant for noen treningsøkt, enten det er 10 minutter om gangen, eller hvis hun gjør en hel time på en gang.

Bein og muskel trening

Det er viktig for barnet ditt å inkludere øvelser som fungerer hennes bein og muskler i hennes ukentlig rutine. Dette bidrar til å holde dem sterke og sunne, men også hjelpemidler i riktig vekst og utvikling. Barnet bør engasjere seg i denne type aktiviteter tre dager per uke, i stedet for hver dag. Hver økt bør være 20 til 30 minutter, med en hviledag mellom, noe som gir henne muskler ganger for å reparere og gjenopprette. Dette teller mot de daglige én time anbefalinger bemerker CDC. For eksempel, hvis barnet løfter vekter i 30 minutter, hun er dekket halvparten hennes daglige mosjon anbefalinger.

Alders riktige valgene

Finne aktiviteter som barnet nyter er en av de beste måtene å sikre at han holder seg med det. Det er også viktig å finne de som er aktuelle for sin alder og evner. Den treningstimer barnet deltar i og selv den tiden han tilbringer i friminuttene klatring lekeplassen eller spille fire kvadrat teller, men kanskje ikke legge opp til en time. Registrer barnet ditt opp for sport på skolen og sjansene er at mellom praksis og spill vil han nå foreslått mengde trening på kort tid. Sykling, svømming og turgåing er enkle måter å hjelpe ham med å få den anbefalte mengden av trening og er aktiviteter du kan nyte som en familie hvis han ikke bryr seg for lagidretter.