Digidexo.com

Hvordan å miste vekt når du er 57 år

Hvordan å miste vekt når du er 57 år


Du tenker kanskje at fordi du blir eldre, må du sende inn til effekten av din bremse metabolisme. Følelser av apati, økende vekt uten en endring i kosthold og en generell følelse av dårlig helse kommer med alderen hvis du ikke er proaktiv i å holde deg frisk. Å miste vekt på 57 år eller eldre kan være en utfordring, men den mentale og fysiske fordelene ved å holde vekten nede og opprettholde en aktiv livsstil er ikke så langt utenfor rekkevidde. Med noen få endringer i spise-og mosjonsvaner, vil du føle deg sunn, passform og ungdommelig på kort tid.

Hvordan å miste vekt når du er 57 år

•  Hold en food logg. Å skrive ned hva du spiser og når du spiser det tillater deg å få et generelt bilde av din ernæring. Har du snack klippe hele dagen? Er din diett består hovedsakelig av frisk frukt og grønnsaker eller bearbeidet mat? Legg merke til trender og erstatte dårlige vaner med gode.

kutte kalorier. Start med å eliminere eller spise mindre av mat med tomme kalorier, som brus eller godteri. Skifte sukkerholdige drikker med frisk frukt eller grønnsaksjuice, og behandlet snacks med gulrøtter eller epleskiver finnes enkle måter å forbedre din ernæringsmessige vaner. Som du fremgang, kutte ned på porsjonene. En del av en annen rett bør være omtrent på størrelse med knyttneven din.

Spis små måltider gjennom dagen. Snacking på sunn mat med jevne mellomrom hjelper stoffskiftet å være konsekvent og arbeide mer effektivt. Holde stoffskiftet på et konsistent nivå vil tillate kroppen til å brenne kalorier på en vanlig sats, i stedet for å bremse ned ved ulike tider i løpet av dagen.

Øvelse daglig. Start ut med minst 30 minutter med trening om dagen og legge minutter i trinn, som du føler deg klar. Turgåing er ansett som en lav-effekt og enkel måte å øke din kardiovaskulær helse og brenne kalorier uten å ta altfor store anstrengelser.

Finn en kompis. Å ha noen å trene med eller å prøve nye, sunne oppskrifter med bidrar til å holde moralen oppe og kan holde en øvelse rutine morsomt og spennende.

Ta ekstra vitaminer. Etter hvert som du blir eldre, mister vekt er ikke bare om å telle kalorier; det inkluderer generell helse, også. Ved å holde kroppen sunn samlet, vil du være i stand til å fungere på ditt beste.

Drikk mye vann. Gjenværende hydrert hjelper skylle ut giftstoffer og holder deg mett, stammer de sultfølelse.

Hint

  • Det er mange nettsteder som kan hjelpe deg å finne den riktige mengden kalorier du bør spise per dag og hvor ofte du bør trene basert på din høyde og vekt. For eksempel lar WebMD personlige Diet Evaluator du å svare på spørsmål basert på dine personlige spise-og mosjonsvaner, og gir en utskriftsvennlig plan for deg å diskutere med legen din.
  • Ikke bli lett motet. Å miste vekt som du blir eldre kan være vanskelig. Fortsette å prøve. Hvis du finner din nåværende rutinen ikke fungerer, bør du vurdere en ny tilnærming.
  • Hvis du har økonomi, konsulent en personlig trener og en ernæringsfysiolog er en svært verdifull og personlig verktøy i å prøve å gå ned i vekt.
  • Alltid konsultere med en lege før du begynner på diett eller treningsprogram.