Digidexo.com

Hva er behandlingen for atrieflimmer?

Hva er behandlingen for atrieflimmer?


Ifølge American Heart Association, oppstår atrieflimmer i ca 2,2 millioner amerikanere. Atrial fibrillering er forårsaket når de to øvre kamre (Atria) av hjertet er ute av stand til å pumpe effektivt. Dette fører blod til å samle i disse kamrene, hvor det kan koagulere, og personen er da på en økt risiko for hjerneslag. Heldigvis finnes det flere behandling for denne tilstanden.

Medisiner

Noen medisiner kan være foreskrevet for å prøve og korrigere unormal juling. The American Heart Association rapporterer at disse medikamentene kan inneholde: Betablokkere som atenolol, metoprolol og propranolol. Det kan også være nødvendig å bruke antikoagulanter for å redusere faren for blodpropp forårsaker et slag. I tillegg kan intravenøse medikamenter som ibutilid også anvendes for å gjenopprette hjertets vanlig rytme. Imidlertid kan disse typer narkotika bare gis under en lege direkte tilsyn.

Electric Shock

I alvorlige tilfeller, når pasientens liv er i fare, elektrisk støt kan være nødvendig. Pasienten er bevisstløs når sjokket er levert og gjøres kun etter medisinering har sviktet. Det er vanligvis nok til å korrigere personens uregelmessig rytme. Men hvis det ikke lykkes, andre alternativer som for eksempel å plassere en pacemaker, ablasjon eller kirurgi kan utnyttes.

Electronic Device

Noen mennesker har problemer med gjentatte episoder med atrieflimmer. For disse personene kan det være nødvendig å behandle dette problemet ved ganske enkelt å implantere en atrial pacemaker like under huden i nærheten av kragebeinet. Pacemakeren vil overvåke hjerterytmen, og når den oppdager en uregelmessig rytme, vil det levere en mild sjokk.

Kateterablasjon

Radiofrekvensablasjon er en prosedyre vanligvis gjøres i en hjertekateterisering lab. Ifølge American Heart Association, er fremgangsmåten utføres ved å sette inn et fleksibelt rør gjennom et blodkar, og med å styre den mot hjertemuskelen. Når plassert, er et utbrudd av radiofrekvens bølge levert til området for å ødelegge enhver vev som kan være årsaken til uregelmessig rytme å skje.

Kirurgisk ablasjon

I tilfeller der ingen andre behandlingsmetoder har jobbet, kan kirurgisk ablasjon være nødvendig. Det er mer invasive deretter kateterablasjon, men ifølge University of Chicago Hospital, har det en 75 til 90 prosent kur rate. Fremgangsmåten utføres ved å foreta to små snitt, og å sette inn en videoscope som gjør det mulig for legen å se området hvor ablasjon skal utføres. Denne type operasjon kan gjøres mens hjertet banker fortsatt og krever ikke bruk av en hjerte-og lunge-maskin.