Digidexo.com

Alternative behandlinger for angina

Angina, forårsaket av begrenset blodstrømmen til hjertet, forårsaker brystsmerter som kan føles som å klemme eller innstramming. Stabil angina oppstår vanligvis under trening eller i tider med emosjonelle eller fysisk stress; det er vanligvis lettet med hvile og nitroglyserin tabletter. Ustabil angina kan oppstå når som helst og kan føre til hjerteinfarkt. Blokkerte arterier er den vanligste årsaken. Naturlige behandlinger bør tjene som et supplement til standard behandling, og du bør rådføre deg med en erfaren helsepersonell om naturlige strategier.

Kosttilskudd

Ifølge University of Maryland Medical Center, har følgende tillegg demonstrert suksess i å håndtere angina i kliniske studier.

L-carnitin reduserer symptomene på angina; ta 1 g to ganger daglig. CoenymeQ10 fremmer generelle hjerte helse, og det hjelper folk med angina øvelsen oftere uten smerte; ta 150 milligram daglig. Q10 kan forstyrre blodfortynnende medisiner. L-arginin forbedrer blodstrømmen og forbedrer toleransen for fysisk aktivitet; ta 2000 milligram tre ganger daglig. Magnesium fungerer på en lignende måte som visse blodtrykket medisiner (en vanlig del av konvensjonell behandling for angina), men er ikke så sterk. Det kan også redusere brystsmerter som følge av trening; ta 365 mg to ganger om dagen.

Urter

Herbal behandlinger for angina kan bidra til å redusere komplikasjoner av tilstanden samt bidra til generell hjerte helse.

Hagtorn har en lang historie med bruk behandling av hjertesykdom. I forhold til angina, kan det øke blodstrømmen til hjertet og forbedre kvaliteten på øvelsen ved å redusere smerte. Ta 360 milligram tre ganger om dagen. Kudzu er en primær behandling for hjertesykdom i tradisjonell kinesisk medisin. Det kan redusere hyppigheten av angina angrep, men ifølge University of Maryland, ble kliniske studier som evaluerte dette dårlig utformet. Bruk 30 til 120 milligram daglig. Terminalia Arjuna, en urt som brukes ofte i ayurvedisk medisin, kan redusere hyppigheten av angrepene og forbedre treningstoleranse; diskutere passende doser med legen din.

Akupunktur

Studier som undersøker nytten av akupunktur for å behandle angina har produsert blandede resultater. Studier med positive resultater funnet det kuttet ned på antall anginaanfall og behovet for bruk av nitroglyserin, en primær konvensjonell behandling som bidrar til hjertet blir mer blod og oksygen.

Homeopati

Studier som undersøker homøopatisk behandling av angina mangler. En profesjonell homeopat vanligvis ville anbefale behandlinger for å senke blodtrykk og kolesterol. Homeopatiske midler er basert på mange faktorer i tillegg til primær tilstand og inkluderer ting som personlighet, livsstil og fysisk make-up. På grunn av den svært individualisert natur behandling, er å konsultere med en profesjonell homeopat anbefales å designe en optimal diett. Homeopatiske behandlinger for denne tilstanden kan inkludere argentums NITRICUM, aurum metallicum, Calcarea carbonica, Lachesis og Nux vomica.

Egenomsorg Strategies

Spise et sunt kosthold er viktig. Konsumere mye hele, ubehandlet mat som hele korn, frukt og grønnsaker. Hold inntak av natrium mindre enn 2300 milligram daglig og prøver å spise minst to porsjoner fisk hver uke. Hold alkoholholdige drikker til to per dag hvis du er mann og en hvis du er en kvinne. Prøv å trene minst 30 minutter om dagen.

Håndtere stress er en viktig del av å håndtere denne tilstanden. Engasjere seg i stress-reduksjon teknikker som yoga, dyp pusting, positiv visualisering, meditasjon eller progressiv avslapning, noe som innebærer å Tensing og slippe en muskelgruppe om gangen.