Digidexo.com

Guide til Rapid Vekttap

Rapid vekttap bør gjøres med ekstrem forsiktighet. Det bør aldri bli anvendt som en permanent løsning for langvarig vekttap og bør ikke gjøres ofte. Men for de som ønsker å hoppe starte sitt kosthold og se umiddelbare resultater, finnes det måter å oppnå dette.

Slankepiller

Piller og over-the-counter kosttilskudd er en populær måte å starte raskt vekttap. Men les etikettene nøye og aldri ta mer enn den maksimale daglige beløpet. Dette er bare for svært friske individer. Det vil være en liste over unntakene advarer de som har visse vilkår ikke å ta disse pillene og kosttilskudd. Hvis du har noen helsemessige problemer overhodet, ikke ta vekttap piller før konsultere med legen din.

Trening

Et treningsprogram som tar sikte på å miste vekt raskt bør fokusere på hjerte-øvelser. De omfatter løping, turgåing, svømming, sykling, og alle andre aerobic aktivitet som får hjertet til å pumpe raskt. For rask fett tap, engasjere seg i intervalltrening: utøve maksimal innsats for så lenge du kan, deretter hvile og gjenta syklusen. For eksempel, hvis du kjører på et spor, kan du måle hastighet og distanse. Sprint den rette delen av banen så fort du kan deretter gå kurvene sakte. Berg og dalbane for å få pulsen opp til ekstremt høye nivåer, deretter bringe dem ned igjen og vil ta initiativ til rask fett tap. Bare sørg for å drikke mye vann mens engasjerende i en slik treningsøkt. Push deg selv bare til tretthet, ikke til et punkt av kollaps.

Ernæring

For hurtig vekttap, spise en høy-protein, lav-karbohydrat diett. Spis bare magert kjøtt sammen med fisk og kylling. Reduser grønnsaker og frukt inntak som disse inneholder sukker som vil bli lagret i fettcellene. Karbohydrater er den første i køen til drivstoff trening, deretter fett. Med en høy-protein diett, kan ingen karbohydrater eller sukker brukes som energi til drivstoff en treningsøkt. Gjeldende fett butikker vil bli banket inn og brent under trening så fett tap vil være mer umiddelbar. Dette er bare en midlertidig løsning for å miste noen få pounds raskt. Ikke følge denne type diett over en lang periode fordi frukt, grønnsaker og komplekse karbohydrater er svært viktig for den generelle helsen.