Digidexo.com

Slik finner du ut Plassbehov for en plattform Swing

En plattform terapi swing er en stor, flat swing som henger fra taket. Plattformen swing er utviklet for å hjelpe barn med spesielle behov blir klar over, og styre kroppen sin på egenhånd. Plattformen swing er spesielt utviklet for barn med Sensory Integration dysfunksjon. The swing hjelper barna å bli kjent med ulike måter å håndtere sine organer og også bidrar med et barns vestibulære system kontroll. Hvis du installerer en plattform swing, er det viktig å teste omkretsen av swing bevegelse slik at den ikke dunker inn i vegger, dører eller andre gjenstander.

Bruksanvisning

•  Bestem hvor langt ned du vil svinge til å henge fra taket. Dette vil endre hvor mye plass swing krever. De fleste plattform svinger henger mellom to og tre meter ut av bakken.

Tape toppen av tauet til taket for å teste sving på plattformen. Beregn sving på plattformen ved å svinge tauet så langt som mulig ut i en sirkelbevegelse. For seks meter av tau swing kan reise i en seks fot omkrets. The Consumer Product Safety Commission anbefaler også en ekstra seks fot buffer fra swing til alle andre objekter eller vegger.

Merk plassering flekk på med en blyant taket. Finne nærmeste tak bjelke med en stud finder. Bor et stor krok i taket bjelke og fest "S" krok. Bind tauene sikkert til "S" kroker.

Fest swing til tauene. Svinge den rundt en siste gang for å sikre swing vil ikke støte på vegger, gjenstander eller vinduer. Hvis du ikke er fornøyd med plasseringen, kan du flytte den til et annet sted.

Hint

  • Bare installere en plattform swing for et barn med spesielle behov på en legens anbefaling. En plattform swing kan føre til problemer for noen barn med spesielle behov.