Digidexo.com

Hvordan redusere rødhet i ansiktet Fra Nervøsitet

Hvordan redusere rødhet i ansiktet Fra Nervøsitet


Rødhet i ansiktet, også kalt rødmende eller rødme, er et vanlig symptom på nervøsitet. Når vi blir nervøse, blodårene i ørene, panne, nese og kinn utvider seg, og blodet strømmer til disse områdene, i henhold til sosial angstlidelse og skyhet Info nettside. Nervøsitet kan også føre til at huden blir varm og svett, noe som gir den nervøse person signaler om at de er å snu rødt. Nervøsitet er ofte forsterket av frykt andre vil legge merke til eller dømme rødhet.

Bruksanvisning

•  Ro deg ned gjennom dyp pust og positiv tenkning. Følelser som nervøsitet og angst, utløse fysiologiske reaksjoner i kroppen som fører til rødming, i henhold til sosial angst lidelser. Når du føler rødhet kommer på, ta dype avslappende pust og tenke positive affirmasjoner å bremse disse fysiologiske responser og hindre blod rushing til ansiktet, varm hud og svetting. For eksempel, hvis nervøsitet skyldes offentlige taler, i sin artikkel "Slik Conquer Public Speaking Frykt," Dr. Morton C. Orman anbefaler å huske at mange mennesker snakke offentlig hver dag, kan ikke noe dårlig kommer fra offentlige taler og generelt publikum ønsker å høre deg snakke.

Stay som stress gratis i ditt daglige liv som mulig for å hindre angrep på angst og nervøsitet. Fokusere på dine positive egenskaper, sette realistiske mål, opprettholde sunne levevaner (for eksempel riktig kosthold og mosjon), ved hjelp av stress management teknikker (for eksempel mekling) og huske at pinlige situasjoner er bare små, passerer deler av livet bidrar til å redusere angst som kan føre til flushing, ifølge Mayo Clinic.

Besøk en lege hvis problemet ikke kan håndteres med livsstilsendringer. Dreven rødming kan være et tegn på en medisinsk tilstand, for eksempel rosacea, eller en angstlidelse, som sosial fobi, ifølge Mayo Clinic. Mange personer med rosacea rødme lett respons på fysiologiske triggere stimulert av nervøsitet på grunn av hevelse i blodårene i ansiktet. Muntlig medisiner og kremer kan bidra til å redusere ansikts rødhet i rosacea lider, ifølge Mayo Clinic. De med angstlidelser kan ha nytte av anti-angst medisiner og psykologisk rådgivning.