Digidexo.com

Husholdningenes Cures for Ringorm

Husholdningenes Cures for Ringorm


Ringorm er en soppinfeksjon som har fått navnet sitt fra hevet røde ringen at det skaper på huden. Det spres ved direkte fysisk kontakt. Det er hjemme rettsmidler som du kan prøve, men en enkel og effektiv kur er å eksponere det infiserte området for naturlig sollys. UV-stråler fra solen er en potent sopp killer, ifølge Christina hjem rettsmidler nettside.

Eteriske oljer

Milde til moderate tilfeller av ringorm kan behandles med en kombinasjon av essensielle oljer, tilgjengelig fra helsekostbutikker og naturlig mat deler av store supermarkeder. Peppermynte, myrra, tea tree, geranium og lavendel essensielle oljer har blitt brukt til varierende grad av suksess, i henhold til Safe Natural Cures nettside, når brukt direkte til berørte områder. Bland en dråpe lavendel eterisk olje med to dråper tea tree eterisk olje og en teskje av jojoba Carrier Oil. Denne blandingen bør påføres med en bomullspinne til det berørte området tre ganger daglig.

Ginger og Golden Seal tinktur

Ingefær har kraftige anti-sopp egenskaper. En nyttig ringorm-kampene lim kan gjøres når ingefær er kombinert med golden segl, en flerårig urt med anti-inflammatoriske egenskaper, forklarer Christina Hjem rettsmidler nettstedet. Bland en spiseskje av ingefær pulver med 3-4 dråper flytende golden segl ekstrakt å danne en lime, som skal påføres rikelig til det berørte området tre ganger daglig. La pastaen på i 30 minutter eller til det er helt tørt. Skyll av med varmt vann.

Eddik og sitronsaft

Eddik og sitronsaft er sterkt syrlig, en egenskap som er fiendtlig innstilt til soppvekst, sier Kristins hjem rettsmidler. Den beste måten å bruke eddik eller sitronsaft til en ringorm-infiserte området er direkte og ufortynnet. Suge en bomullsdott eller bomulls makeup pad i eple cider eddik eller ren sitronsaft og fest den til det berørte stedet med en bandasje i 30 minutter, to ganger daglig. Denne fremgangsmåte må gjentas for en uke.