Digidexo.com

Hvordan oppdage psykiske problemer hos barn

Hvordan oppdage psykiske problemer hos barn


Ett av fem barn i USA lever med noen form for mental-helse problemet, ifølge Mental Health America, en nonprofit advocacy organisasjon. Dessverre er mindre enn to tredjedeler av dem mottar behandling, i henhold til den samme organisasjonen. Uten hjelp, barn med psykiske helseproblemer har en økt risiko for for eksempel svikt i skolen, komme i juridiske problemer eller selvmordsforsøk. Det er tegn å se etter for å identifisere psykiske problemer hos barn og måter å bestemme de beste metodene for å hjelpe dem.

Bruksanvisning

Se for atferdsmessige tegn som kan tyde på en mental-helse problem. Mulige indikatorer inkluderer hyperaktivitet, angst, vegring for å delta i aktiviteter eller går på skole, vedvarende mareritt, aggresjon, ulydighet, raserianfall, tristhet, irritabilitet og isolasjon. Foreldre og familiemedlemmer er vanligvis første til å merke problemene i et barn. Tidlig intervensjon er avgjørende for behandling.

Søk medisinsk hjelp. Hvis et barn viser disse skiltene regelmessig, gjøre en avtale med din barnelege eller fastlege for medisinsk testing for å fastslå om en fysisk tilstand kan være medvirkende til symptomene.

Ta kontakt med en mental helse profesjonell. Hvis det ikke er noen underliggende fysisk årsak til problemene, søke psykologisk testing for å identifisere den spesifikke type psykisk lidelse som kan være i hjertet av barnets problemer. De vanligste barndommen psykiske lidelser og utviklingsforstyrrelser omfatter depresjon, autisme, oppmerksomhetssvikt og hyperaktivitet, lærevansker, bipolare og angstlidelser, tilpasningsforstyrrelser, opposisjonell atferdsforstyrrelser og atferdsforstyrrelser. For å få riktig behandling, er det viktig at barnet er nøyaktig diagnostisert.

Lag en behandlingsplan med veiledning av lege eller mental helse profesjonell. Legen kan anbefale psykoterapi, atferdsterapi og i noen tilfeller foreskrive medisiner. Være involvert i behandlingen programmet og holde barnet involvert, hvis mulig, i beslutningsprosessen.

Tips og advarsler

  • Involvere hele familien i behandlingsprosessen. Kommunisere problemene for alle medlemmer av familien din og varsle lærere og andre omsorgspersoner om behandlingsplan.