Digidexo.com

Hvordan hjelpe noen med ADD

Hvordan hjelpe noen med ADD


Administrerende Attention Deficit Disorder, eller ADD, er en utfordring om du er en voksen eller et barn. Det finnes ingen kur for ADD, men det er mange ting du kan gjøre for å redusere symptomer. ADD kan skape mange utfordringer for en person som har blitt diagnostisert med det, hjelp fra familie og venner kan hjelpe barn håndtere og lære det bedre på skolen, mens voksne vil være bedre rustet til å lede en produktiv og vellykket liv. Hvis du er på utkikk etter måter å hjelpe noen med ADD, det er nok av ting du kan gjøre som vil gjøre en forskjell i hans liv.

Bruksanvisning

gjenkjenne symptomene på ADD slik at du er i stand til å forstå og hjelpe. ADHD er ofte misforstått. En person med ADD er vanligvis svært intelligent, men på grunn av en kjemisk reseptor problem i hjernen, kan han ha problemer med å fokusere og kunne bli sett på som treg. Noen av symptomene eller ytre uttrykk for å ha ADD er: problemer med å fokusere på mer enn én ting om gangen, organisatoriske ferdigheter, vanskeligheter med tålmodighet, blurts ut svar, fidgets, hopper fra den ene aktiviteten til den neste, ikke fullfører oppgaver, reguleringsplan ut, noen ganger altfor sensitiv.

Planlegg regelmessig og hyppig treningstid. Noen med ADD har mye energi. De helsemessige fordelene ved trening inkluderer sove mer tungt, føler seg mindre stresset og evnen til å fokusere lettere. Får mosjon hver dag er en av de beste måtene for alle å oppnå en sunn kropp og sinn.

Gjør søvn til en prioritet. Søvn er viktig når du har ADD. Pass på at du setter en regelmessig og forutsigbar sengetid, og deretter sørge for at hun får minst åtte timers søvn en natt.

Gi sunn og næringsrik mat for noen som har ADD. God ernæring er viktig for alle, men et sunt kosthold er spesielt viktig i å kontrollere ADD symptomer. Noen av matvarer for å eliminere fra kostholdet er sukker, MSG, kunstige farger og konserveringsmidler, brus, koffein og junk food.

Hjelp identifisere fagene han er interessert i å lære, eller hjelpe ham å finne en karriere han finner interessant. Opprettholde oppmerksomhet og fokus på jobb og skole er en utfordring for noen med ADD, spesielt når han ikke er interessert i faget.

Minn henne til å ta henne medisiner i tide og sørge for at hun alltid har resepten fylles. Medisiner kan være foreskrevet til noen med ADD å administrere impulser. Det er viktig medisinen tas regelmessig og konsekvent.

•  Sett opp en tidsplan slik at han vil huske å gjøre de tingene som trengs, for eksempel lekser, betale regninger, gjøre sin vaskeri, eller rydde rommet sitt. Personer med ADD kan ha problemer med å fokusere på en oppgave om gangen, og kan bli distrahert. Tilsyn kan være nødvendig for å sørge for at han forblir organisert.