Digidexo.com

Fenugreek & Joint Pain

Fenugreek & Joint Pain


Omtrent 46 millioner amerikanere har leddgikt. Enda mer erfaring periodisk leddsmerter. Hvis du eller en du er glad i er blant det nummeret, har du sannsynligvis prøvd forskjellige kremer, medisiner og preparater i håp om å få noen lettelse fra smerte. Du har kanskje også lurt på om det er noen urtemedisiner som kan tilby deg lindring. Du ønsker kanskje å ta en titt på bukkehornkløver.

Identifikasjon

Bukkehornkløver er en urt innfødt til land på østsiden av Middelhavet. Folk også dyrke den i India, England, og noen fra Midtøsten og afrikanske land. Den vokser til ca to meter i høyden, og dens frø, som finnes i pods, er de deler av anlegget for det meste brukt til medisinske formål. I India bladene av Bukkehornkløver brukes i matlaging.

Fordeler

Selv om den eneste helsegevinst av bukkehornkløver som støttes av forskning er muligheten for at det kan senke blodsukkeret i noen diabetikere, er det brukt som et middel for mange andre helsemessige bekymringer. Disse inkluderer problemer med tilknytning til fordøyelseskanalen som kvalme og forstoppelse, stimulerer appetitten, hjerteproblemer, en sykdom som stammer fra tiamin mangel, ulike typer betennelser, og lungeproblemer. Det er også antatt å øke flyten av melk i ammende kvinner.

Joint Pain

En annen populær bruk av bukkehornkløver er å behandle leddsmerter. Dette kan forklares ved tilstedeværelsen av diosgenin. Diosgenin forekommer naturlig i noen planter og brukes i produksjon av kortison og andre kortikosteroider, medikamenter som anvendes til behandling av arthritis. Utøvere av Ayurveda, Indias tradisjonelle medisin, foreskrive bukkehornkløver pulver blandet med vann og tatt to eller tre ganger om dagen for betennelse fra isjias og tidlig stadium revmatoid artritt. Bukkehornkløver også anvendes ved behandling av gikt, en type artritt, både ved å spise frøene, som er antatt å redusere urinsyre i kroppen, og ved påføring av en pasta fremstilt ved å blande de malte frø med varmt vann. Noen indiske kokker også foreslå forberede mat med bukkehornkløver å dra nytte av sin anti-leddgikt egenskaper.

Side Effects

Bivirkningene av Bukkehornkløver er milde, som vanligvis består av noen fordøyelsesbesvær og muligens irritasjon hvis du bruker den lokalt. De fleste mennesker ikke har noen problemer med å bruke bukkehornkløver.

Advarsel

Bukkehornkløver har historisk blitt brukt til å indusere arbeidskraft --- og hvis du er gravid, bør du unngå det. Det er også noen bevis for at det er utrygt for barn. Som det kan også samhandle med noen medisiner, bør du sjekke med legen din før du bruker den hvis du tar noen reseptbelagte medisiner.