Digidexo.com

Morsom aktivitet Ideer for Teaching Personal Safety

Morsom aktivitet Ideer for Teaching Personal Safety


Ifølge pedagog og forfatter Paula statman, er barnesikring en jobb som foreldre anta tidlig og fortsette inn i voksen alder, men hun advarer om at "skremmer litt fornuft" i dine barn ikke tilbyr egnede pedagogiske fordeler. Det trenger ikke å være skremmende å undervise barnet ditt personlige sikkerhetsstrategier.

Internett og General Safety Activity Cards

National Center for Missing og Exploited Children har en online ressurs kalt Netsmartz, der foreldre kan laste ned morsomme, instruksjonsvideoer og alderstilpasset aktivitetskort for å undervise barna sine generelle personlige sikkerhet og Internett sikkerhetsregler og strategier. Hver aldersgruppe, delt på klasse nivå (barnehage til klasse to, tre til fire, fem til seks, ungdomsskole og videregående skole) har generell personlige sikkerhet kort serie med tittelen "kjenner reglene." Hver serie har fire kort som dekker emneord Sjekk Først Ta en venn, fortelle folk Nei og Fortell en voksen du stoler på. Hvert kort har et par av 15- til 30-minutters aktiviteter som lar foreldre å casually diskutere viktige emner som er tilpasset og lett å forstå for barnet. Hvert alderstrinn omfatter også Internett sikkerhetsspesifikke emner som instant messaging, Internett vokabular, online profiler, chatterom, cyber-mobbing, web-filer og virus, med virkelige historier å legge relevans til leksjonen. Det finnes brosjyrer, visuelle hjelpemidler og spill som du kan skrive ut og bruke uten en datamaskin.

Personlige sikkerhets spill

McGruff Crime Dog er et kriminalitetsbekjempelse karakter skapt av National Crime Prevention Council i 1980. På McGruff nettside, er det 35 ulike interaktive spill som ordet søk, tic-tac-toe, minne, labyrinter og oppgaver som lærer personlige sikkerhet . Temaene som tas opp inkluderer å si nei til narkotika og gjenger, mobbing, brann, Internett og trafikksikkerhet og forebygging av kriminalitet. Nettstedet inneholder også en forelder og lærer delen som har artikler og tips om barnesikkerhet.

Sikkerhets Town

Ifølge National Safety Town organisasjon, sikkerhets Town programmet, som ble etablert i 1964, finnes i over 3500 lokalsamfunn over hele USA og i 38 land over hele verden. Det er generelt tilbys av kommunale byens haller eller lokale politiet avdelinger som en to-ukers sommerdag-camp program for preschoolers og kindergartners (typisk i alderen 5 til 6), selv om noen programmer tilbyr en komprimert versjon for felt tur muligheter. En miniatyr byen er strukturert for å interaktivt lære om fremmede, trafikk, gang- regler og sikkerhet, bussen, sykler, brann, vann, våpen og farlige kjemikalier som narkotika. Videoer, Firehouse turer og spill er noen av de morsomme trening hjelpemidler som brukes i programmet. Du kan gjøre et søk med din by eller fylke navn og "Safety Town" for å finne en Safety Town program nær deg.