Digidexo.com

Hvordan bruke tanning beds

Mange mennesker ville elske å få en filmstjerne tan, men få har tid til å gå ut til stranden og tilbringe timer liggende i solen. Med en tanning bed, har det problemet løst. Alle kan nå få bronse hud de alltid har ønsket i et par besøk. Men det er noen forholdsregler man må ta. Denne artikkelen forklarer hvordan du trygt bruke en tanning bed.

Bruksanvisning

Velg et solstudio. Hvis du har en travel timeplan, kan det være lurt å velge en salong som er nær ditt hjem eller arbeidsplass. Snakk med kassereren om hvilke programmer de salon tilbud og spørre som ville være best for ditt formål. Hvis du ikke allerede har tatt din egen, kjøp tanning lotion på salongen. Sørg for å lese etikettene og velge den som passer til din hud og for det utseendet du ønsker å oppnå.

•  Gå inn i rommet ditt og kle. Ta av så mange klær artikler som du er komfortabel med. Noen velger å dra på en badedrakt eller bikini, mens andre foretrekker å være helt naken.

Sjenerøst bruke tanning lotion til alle områder av kroppen din med unntak av ansiktet ditt. Åpne lokket til tanning bed og justere evreything til din smak. Sørg for at puta er der du vil ha det og sette viften på ønsket hastighet.

Bruk vernebriller når du bruker en tanning bed. Ultrafiolette stråler kan forårsake alvorlig skade på øynene. Sørg for å ha på googles og holde øynene lukket for hele tannning periode. Hold øynene lukket inntil Solseng slås av.

Trykk på knappen for å starte tanning. Komme inn i sengen og lukke lokket. Hold dine briller på inntil solingen er fullført.

solingen er over når sengen lysene slukkes. På dette tidspunktet, kan du åpne øynene dine. Åpne lokket og komme seg ut av solarium. Fjerne vernebriller og forsiktig tørke deg med et håndkle. Sette klærne igjen og sørg for å se etter eventuelle personlige eiendeler før du forlater rommet.

Trykk på knappen på maskinen startes.

Når maskinen blir slått av, det betyr at soling er fullført. Du kan nå ta av brillene og få klærne tilbake på.

Tips og advarsler

  • Hvis du har langt hår, kan det være lurt å feste den i en hestehale.