Digidexo.com

Brystreduksjon Metoder som ikke krever kirurgi

For kvinner med eksepsjonelt store bryster, kan kirurgi noen ganger virke som det eneste alternativet for en mer gjennomsnittlig bryst størrelse. Men i tillegg til å være kostbare, smertefull og vanskelig på kroppen, forsikring ofte dekker ikke denne prosedyren, noe som gjør den utilgjengelig for mange kvinner. Det er flere alternativer å vurdere når kirurgi er ikke en av dem.

Ernæring og trening

Brystene består av fettvev og kan derfor bli redusert med vekttap som kommer med trening og riktig kosthold. Dette er den eneste påviste metode for å redusere bryststørrelse, og mengden av fett tapt fra brystvev avhenger av mengden av vekt tapt samlet. For de fleste kvinner, mindre bryster er det første tegnet på vekttap. Du kan også gjøre noen styrketrening for å løfte og definere dine bryster bedre, selv om de får mindre fra vekttap, gjennom toning opp brystmusklene. Faktisk vil noen muskler som bidrar til å tone opp brystveggen bidra til høyere og mer definerte bryster, likesom cup størrelse er redusert gjennom kosthold og mosjon.

Minimizer Bra

Selv om dette ikke offisielt redusere størrelsen på brystene dine, det gjør dem ser ut til å være mindre enn de egentlig er. For kvinner som ønsker å se ut som om de har mindre bryster, selv om de tar andre tiltak for å redusere dem, er en minimizer bh det beste valget. Invester i en vellaget BH, med massevis av støtte rundt skuldrene, ryggen og kopper. En solid minimizer BH vil ikke bare redusere forekomsten av brystene dine, men også løfte dem og gi lindring og trøst til skuldre og rygg. Stripene skal være ganske bred for optimale resultater og underwire stiler generelt fungerer best for kvinner med store bryster. I noen tilfeller kan iført en minimizer bh redusere forekomsten av brystene med opp til to inches, en ganske betydelig margin for å bytte til en annen stil på BH.

Herbal Supplements

Det er urte kosttilskudd som garanterer brystreduksjon, inkludert piller som Alexia og Trima. Noen kvinner bærer av dem, og andre sier de ikke fungerer. Men etter å ha konsultert med legen din, gi dem en sjanse. Du kan vanligvis finne dem på et vitamin butikken eller naturlig mat butikk. Prøver disse kosttilskudd for deg selv er den eneste måten å finne ut om de virkelig er effektiv eller ikke.