Digidexo.com

Laserscope Aura Spider Vein Treatment

Omtrent 50% av amerikanske menn og kvinner lider av vein ubehag. Mange behandlinger er tilgjengelig, fra skleroterapi til vene stripping, og begge har hatt noen, men ikke totalt, suksess. Andre metoder involverer bruk av kremer som inneholder vitamin K1 og aloe vera. Imidlertid innebærer den mest praktiske metode i dag hverken kirurgi eller anvender kremer. Snarere bruker Laserscope Aura edderkopp vein behandling energien i lys til å helbrede de berørte områdene.

Viktigheten av behandling Spider årer

Årer tjene som et middel for transport for blod. Mens arterier fører blod fra hjertet til resten av kroppen, vener fører blod med lavt oksygennivå fra kroppen tilbake til hjertet. Årer inneholder ventiler som fungerer som enveis klaffer som hindrer blodet fra å lekke bakover og samle i venen. Når en ventil blir svak, kan samle blod i venen og forårsake venen til å stige. Dette er begynnelsen av dannelsen av edderkopp årer.

Åreknuter og edderkopp årer påvirker 70% av kvinnene og 25% av disse kvinnene er 40 år eller eldre. Disse årer vanligvis vises på baksiden av bena. Det er forskjellige grunner de vises. Noen er forårsaket av livsstil valg, som for eksempel fedme og soleksponering. Forskere har også funnet at edderkopp og åreknuter kan oppstå som et resultat av aldring, hormonelle endringer og genetikk.

Spider årer vanligvis ikke krever legebehandling; men hvis den forblir ubehandlet, åreknuter kan ofte føre til sår og sår, og i alvorlige tilfeller føre til alvorlig venøs insuffisiens, som kan produsere blodpropper i lungene.

Hva er laserbehandling?

Den mest praktiske behandling for edderkopp årer mindre enn 3 mm er Laserscope Aura edderkopp vein behandling. I løpet av denne laserterapi, leverer en laserstråle av lysenergi i en serie av korte pulser. Lysenergien fra laseren varmer opp slimhinnen i tynn venen og deretter ødelegger det. Til slutt, bevirker varmen som genereres blodet til å koagulere i løpet av fartøyene og, over en fire- til seks-ukers periode, for å bli absorbert av kroppen.

Avhengig av størrelsen og mengden av edderkopp årer, behandlinger vanligvis varer mellom 15 og 20 minutter. Vanligvis 2-6 avtaler er nødvendig, i avstand fire til seks uker fra hverandre. Selv om de fleste pasientene ikke finner laserbehandling smertefullt, kan pasienten likevel falt en følelse av varme. Dette kan lettes ved å kjøle området. Det er minimale bivirkninger; imidlertid, kan huden ovenfor venene let rødt og mildt irritert etter behandlingen, og, avhengig av følsomheten av pasientens hud, kan det være mild bruising. Disse bivirkningene går vanligvis over i en dag eller to.