Digidexo.com

Parasitter som lever av Human Blood

Parasitter er levende organismer som opprettholder sine selv ved å leve ut av blodet eller vevet av en vert. Disse parasitter varierer i størrelse og type, og kan ofte føre til sykdommer som følge av smitte. Parasitter kan finnes i de fleste dyr om de er vannlevende, krypdyr, fugl eller pattedyr; mange av disse parasittene kan inngås av mennesker. Å vite om de forskjellige type parasitter og deres egenskaper kan hindre ytterligere komplikasjoner og fremtidig infeksjon.

Lice

En av de vanligste parasitter som folk kan få er lus. En lus er en liten, vingeløse insekter som har seks bein og store klør. Lus er vanligvis funnet i hodebunnen, men kan bli funnet på kroppen, i øyevipper og selv i kjønnshår. De lever hele sitt liv nærer seg av blod av mennesker og dyr.

Bed Bugs

Veggedyr er små brunfarget insekter som lever av blod av varmblodige verter. De kan hjemsøke gamle madrasser, lagrede sengetøy og andre steder som forblir mørkt og kjølig på dagtid. De er nattdyr som kommer ut for å mate på mennesker og dyr verter rundt daggry.

Lopper

Lopper er flat og mørk rødbrun og kan hoppe opp til en fot høy, som er omtrent 100 ganger høyden av deres organer. De er ofte funnet i hunder og katter, men kan også påvirke mennesker.

Midd

Midd er mikroskopiske insekter som borer seg ned i hårsekkene på ansikter og kropper av mennesker. De er vanligvis funnet hos eldre, men kan inngås av hvem som helst. Disse midd kan også forårsake kviser samt andre infeksjoner både godartede og alvorlige.

Flått

Flått er epidermal parasitter som fester sine selv til huden ved å injisere sine head pinchers inn i huden. Disse parasittene ofte bo festet til kroppene deres er engorged med blod. De fjerner sine pinchers og slippe til bakken på dette punktet. Det er viktig å fjerne flåtten uten å klemme innholdet i magen ryggen inn i såret, da dette kan føre til infeksjoner. Andre alvorlige tilstander som Lyme sykdom kan oppstå fra et flåttbitt.

Mosquitos

Mygg er bevingede insekter som lever kun på blod av varmblodige skapninger, slik som mennesker og andre pattedyr. De lander på huden og injisere deres lang nål-lignende nebbet inn i huden din, og deretter suge blod fra såret til de er fulle. Mygg kan overføre sykdommer som West Nile Virus og gulfeber.

Reduvid

Den Reduvid er en stygg bug som er stort og bevinget. Disse insektene lever av blod av vertene mens verten sover om natten og er ofte oppstått når et hjem ikke er rengjort skikkelig.