Digidexo.com

Hva urter til bruk for blokkerte eggledere

Blokkering i egglederne er en vanlig årsak til infertilitet. En blokkert egglederen kan være forårsaket av bekken inflammatorisk sykdom, svangerskap utenfor livmoren, endometriose eller fibroid svulster i livmoren. Du kan ikke vite at du har en blokkert egglederen før du prøver å bli gravid, fordi det er ingen åpenbare tegn eller indikasjoner. Legen kan utføre en hysterosalpingografi eller en sonohysterography å se eventuelle blokkeringer. Du kan få operasjon for å løse problemet, men det er også noen urtemedisiner som kan brukes til å avlaste en blokkert egglederen.

Urter for blokkerte eggledere

Urter gir en naturlig alternativ for å korrigere en blokkert egglederen. Egglederne er tynn og liten, og hvis de blir betente kan det være en resulterende blokkering. Følgelig er urter som stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer betennelse brukes for å lindre blokkerte eggledere.

Ingefær brukes til blokkerte eggledere, fordi det øker blodsirkulasjonen og reduserer betennelse å frigjøre en blokkert egglederen. Ingefær har også den ekstra fordelen av å la kroppen å tilpasse seg stress, og dermed gjør det effektivt i avslappende kroppen som en helhet for å kurere en blokkert egglederen. Ginseng virker på samme måte ved å stimulere blodtilførselen til bekkenet for å frigjøre blokkerte eggledere. Goldenseal kan tas for blokkerte eggledere som den har anti-inflammatorisk egenskaper for å redusere betennelse og arrvev produksjon. Andre urter til bruk for blokkerte eggledere inkluderer inkluderer gingko, feverfew og cayennepepper, som hver av disse urter øke blodsirkulasjonen gjennom reproduktive organer.

Massasje terapi for blokkerte eggledere

Massasje terapi kan brukes til blokkerte eggledere å bidra til å bryte opp arrvev, stimulerer blodsirkulasjonen og indusere healing. Plasser en lakserolje pakke på magen for å fremme blodsirkulasjonen og indusere tilheling av vev og reproduktive organer.