Digidexo.com

Hvordan bruke Hibiclens for MRSA

Hibiclens er en aktuell antibakteriell rensekrem som dreper meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA). MRSA forårsaker kløende koker og hoven hud og er ofte forvekslet med en edderkopp bitt. Hevelse blir smertefullt og ledd er immobilisert som infeksjonen utvikler seg. Mange pasienter får feber med frysninger og bli svimmel og sløv. Lavt blodtrykk og hodepine er også vanlige symptomer, og lungebetennelse ofte resultater fra systemiske infeksjoner. Bruk av Hibiclens er bare en del av behandlingen for denne stamme av staph infeksjon. I mange tilfeller er berørte områder lanced og antibiotika administreres intravenøst. Pasienter også ta en 10-dagers kur med antibiotika mens rensing og kle den infiserte huden flere ganger per dag.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Hibiclens for MRSA

•  Fukt huden før rensing. Kjør varmt vann over det berørte området inntil grundig våt.

Hell akkurat nok Hibiclens på området å spre seg over det helt. Gni forsiktig cleanser over såret eller utslett.

Skyll grundig. Kjør varmt vann over vasket huden og gni forsiktig å vaske av Hibiclens.

Dekk berørte huden. Tørk huden med et papirhåndkle. Gni en antibakteriell krem ​​over området og dekk med en bandasje eller gasbind.

Tips og advarsler

  • Hibiclens vil fortsette å beskytte huden mot bakterier i seks timer etter bruk.
  • Alle som mistenker at de har en MRSA-infeksjon bør du oppsøke lege umiddelbart. Bare en lege kan forskrive antibiotika eller avgjøre om intravenøs antibiotika behandlinger er nødvendig for MRSA. Ikke forsøk å stikke hovne koker og behandle deg selv med rensemidler og antibiotika kremer. Bakteriene kommer inn i blodet når hoven hud er stukket hull på. Et antibiotikum som er i stand til å drepe MRSA må være til stede i blodet til å unngå en utstrakt systemisk infeksjon.