Digidexo.com

Hvor å Endre Hvordan Min familie spiser

Hvor å Endre Hvordan Min familie spiser


Med dagens hektiske livsstil og hektisk daglige tidsplaner kan det ofte være vanskelig å spise tre sunne måltider hver dag, enn si en skikkelig matbit. Mange av oss kan finne oss spise ute oftere enn vi bo hjemme, og det er også lett å falle inn i et hjulspor når det gjelder å forberede måltider. Heldigvis finnes det en rekke måter du kan endre familiens matvaner endrer elementene de snack på, å kjøpe bare økologisk mat, til å prøve ut nye oppskrifter.

Bruksanvisning

Les etikettene på matvarer du kjøper på matbutikken. Disse etikettene liste alle ernæring fakta som for eksempel kalorier per porsjon, fett og kolesterol innhold, natriuminnhold, sukkerinnhold, karbohydratinnhold og også hvilke vitaminer og mineraler er til stede. Du kan bli overrasket over å finne ut noen matvarer du selv var sunt er egentlig ikke. Lese etikettene vil hjelpe deg til å bli mer informert når du gjør dine innkjøp av mat og vil hjelpe deg å ta informerte beslutninger om hvilke matvarer for å forberede for din familie, spesielt hvis du prøver å unngå visse ting som for eksempel matvarer høy i karbohydrater eller natrium .

Shop på økologisk mat markeder eller i den organiske delen av din lokale matbutikk. Mange tror spiser helt økologisk mat bidrar til å fremme god helse fordi økologisk mat er dyrket og produsert med metoder som ikke involverer sprøytemidler eller kunstgjødsel. Økologisk mat er fri for genetiske modifikasjoner som veksthormoner og ikke inneholder noen kjemiske tilsetningsstoffer. Du kan sjekke din lokale telefonboken eller lete på nettet for å finne økologisk mat butikker i ditt område.

Ta kontakt med familien din lege eller en kostholdsekspert for å få informasjon om sunt kosthold planer, spesielt hvis det er en bestemt diett er interessert i, eller hvis noen i familien din har et spesifikt problem som diabetes, høyt blodtrykk eller høyt kolesterol. Du kan også finne kokebøker på lokale bokhandlere eller på nettet som har oppskrifter du kan følge for spesifikke dietter.

Unngå å spise fast food som er typisk høy i kalorier, så vel som høy i sukkerinnhold, natrium og mettet fett. I stedet for å spise ute, forberede et sunt måltid på ditt hjem. Hvis du vanligvis steke mat, prøve å forberede bakt kylling i stedet, med dampede grønnsaker og fersk frukt. Det finnes mange sunne oppskrifter for å bli funnet på nettet. Du kan eksperimentere for å finne ut hvilke som familien din liker.

Substitute sunne elementer, inkludert fersk frukt, rå grønnsaker, tørket frukt, nøtter, knekkebrød med peanøttsmør eller yoghurt for familiens daglige snacks i stedet for vanlige snack elementer som kjeks, kaker, godteri-barer og chips. Du kan også se etter bakt-good oppskrifter som erstatning sukker, smør, helmelk og egg.