Digidexo.com

Lemonade Diet Cure for Fibroids

Ifølge informasjon fra Mayo Clinic, livmor fibroids er vekster i ulike størrelser som kan oppstå i en kvinnes livmor. Livmor fibroids kan utløse symptomer som kraftig blødning, lokalisert smerte, hyppig vannlating og forstoppelse, sammen med mulige reproduktive komplikasjoner ned linjen. En rekke anerkjente medisinske behandlinger finnes for fibroids. En alternativ behandling er tilslutning til en lemonade diett, eller "Master Cleanse".

Lemonade Diet

Lemonade diett, ellers kjent som Master Cleanse, er en delvis faste avgiftning diett utviklet for å rense kroppen for oppsamlede giftstoffer, og dermed fjerne kilden til en rekke sykdommer. I løpet av rens, som kan vare alt fra noen dager til et par uker, spiser ingenting, men fersk presset lemonade blandet med lønnesirup og pepper. Dette sies å gi kroppen din med de kaloriene den trenger for å unngå å sulte mens du lar kroppen din den tiden den trenger til å rense seg med giftstoffer. Drikker også en saltvanns flush i morgen eller om natten i løpet av hver dag av programmet for å bidra til å stimulere avføring som rense kroppen for avfall.

Program Nærmere

Forbered lemonade blandingen frisk hver morgen. Bland 14 ss frisk sitronsaft med en lik mengde av organisk lønnesirup i 2 liter vann, og legger inn så mye cayenne pepper som du kan mage. Målet ditt er å konsumere hele blandingen ved avslutningen av dagen. Utover lemonade, er du også lov til å konsumere så mye vann som du ønsker. På begynnelsen eller slutten av hver dag, utføre en saltvanns flush ved å blande en spiseskje med havsalt med 1 liter vann, drikker hele blandingen og venter. Du vil ha en tarmen bevegelse innen en halv time til en time, så ikke gjør noen umiddelbare planer for tidsperioden etter flush. Utfør rens for en utpekt periode (en uke er en god lang tid for en førstegangsbruker) eller inntil kroppen føles helt renset for giftstoffer.

Advarsler

Legg merke til at mens det er enkelte rapporter av dette kost tilnærming å være fordelaktig for personer med uterine fibroider, er det ingen publiserte studier med hensyn til sin effektivitet som en behandling for denne tilstanden. Dermed, hvis du velger å forfølge lemonade diett som en behandlingsmetode for fibroids, gjøre det med informert samtykke fra legen din. Ikke forlat et medisinsk bevist løpet av handlingen for behandling av livmor fibroids å stole utelukkende på lemonade diett, men bruker dietten sammen med andre konvensjonelle behandlinger for den beste muligheten for positivt påvirker din tilstand.