Digidexo.com

Tips for Weight Loss i Preteens

Tips for Weight Loss i Preteens


Hvis du har et barn i sine preteen år som trenger å gå ned i vekt raskt, er det viktig at du begynner med å fremme en sunn livsstil hjemme. Mens det er en overflod av kjepphest dietter der ute som er forberedt på å hjelpe folk ned i vekt raskt, ikke alle av dem er de sunneste valgene tilgjengelige, spesielt for barn. Siden barn krever en viss mengde næringsstoffer og kalorier per dag for at deres sinn og kropp til å utvikle, frata dem av disse næringsstoffene for å få til et raskt vekttap kan være skadelig i det lange løp.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege. Før du setter barnet på et vekttap program, er det viktig at du rådfører deg med legen sin. Foreldre til overvektige barn kan ha stor nytte av en lege visdom og råd, spesielt der barnets helse er bekymret. En lege kan hjelpe deg til å velge en passende vekttap program som er riktig for ditt barn, samt svare på eventuelle spørsmål du måtte ha underveis.

Ikke tenk på det som en diett. Slanking kan føre til usunne forventninger, og legger unødvendige stress til et barns liv. Og siden stress i kroppen utgivelser Kortisol, ellers kjent som stresshormonet, fører det til at kroppen til å lagre fett rundt midten. Preteens kan være følsomme for deres fysiske utseende, og det siste han trenger er å bli stressa om å måtte gå ned i vekt. Tenk på det som en livsstilsendring. Ikke fokuser for mye på å miste vekt, men heller på bare spise sunt. Og hvis du ønsker å hjelpe ham å holde vekten av, er det best å utvikle harde og raske sunne matvaner i stedet for å skyve quick-fikse dietter som ikke alltid fungerer.

Fremme fysisk aktivitet. Enten de sitter i et klasserom, på datamaskinen, spille videospill eller ser på TV i flere timer av gangen, har mangel på fysisk aktivitet blitt en av de største synderne til vektøkning hos barn. Oppmuntre barnet til å gå av sofaen. Inviter henne til å gå på en sykkeltur med deg eller vennene hennes. Begrense den tiden hun bruker på datamaskinen, og foran TV, spesielt i helgene. Meld henne opp for lagidretter. Få henne involvert utenfor hjemmet.

Unngå fast food restauranter. Å spise ute er blitt det enkel middag løsning for mange yrkesaktive foreldre. Men fordi de fleste fast food kjedene serverer mat som er høy i fett, kalorier, kolesterol og natrium, barn blir utsatt for alvorlige helseproblemer nedover veien, blant annet diabetes, fedme, høyt blodtrykk, hjertesykdom og slag. Ved å kutte ut fast food restauranter, ikke bare er du kutte ut unødvendige kalorier, men du er også kuttet ut mange av disse alvorlig helserisiko knyttet til dem.

Fyll barnet opp med hele matvarer. Å spise mindre og sunnere måltider oftere i løpet av dagen kan bidra til å øke et barns metabolisme, som igjen oppmuntrer raskere vekttap. Sørg for at barnet får nok hele matvarer, inkludert frukt, grønnsaker, hele korn, meieriprodukter og protein, og samtidig unngå tomme kalorier mat og drikke som brus, godteri, smør, potetgull, pommes frites og annen mat med høyt fett. En tom kalori, per definisjon, betyr høy-kalori, lav-ernæring.

Vær en god rollemodell. Hvis barnet ditt er på et vekttap program, være den beste rollemodell du kan være. Ikke sabotere deres vekttap ved å unnlate å spise og leve sunt selv. Barn lærer ved eksempel, og en av de raskeste og enkleste måtene å utdanne dem om deres egen helse er ved å leve det hver dag. Og ved å gjøre det, kan du selv miste noen få pounds selv.

Hint

  • Ikke hopp over måltider. Dette kan føre til underernæring og alvorlige spiseforstyrrelser.