Digidexo.com

Leddgikt Symptomer i Knee

Har du hørt en av dine venner beklage at knærne er skutt? Mange middelaldrende og eldre mennesker lider av degenerative joint sykdom, som også kalles slitasjegikt. Når en person har pådratt år med slitasje på kne, leddbrusken, som gradvis slitt ned til bare bein i leddet, er utsatt.

Deformerte ben og knær

En av de eventuelle og uheldige utfall av leddgikt knær er en endring i utseendet på knær og ben. En persons ben kan begynne å se bukket og knærne kan bli knock-kneed.

Identifikasjon

En av de artrittiske symptomer på knærne er følelsen at kneleddet kommer til å gi ut når som helst andre. Heldigvis er de fleste av tiden dette ikke skjer, men gi ut sensasjon er en indikator på et ligament skader. Leddbånd gi stabilitet til kneet. De er koblet til skinnebenet og lårbenet. Når leddbånd er revet eller strukket, kan en person oppleve følelsen av at kneet er i ferd med å gi ut.

Knærne kan ikke bøye

Hvis knærne er plaget med leddgikt, vil du legge merke til at omfanget av bevegelse blir sterkt begrenset. Du kan nå et punkt der du ikke kan bøye knærne i det hele tatt. Det er ikke vanskelig å vurdere hvem som lider av leddgikt knær; kan du fortelle ved å se folk gå. De blir stive og mister sine kne fleksibilitet. De sliter med å sitte ned og stå opp. Gå opp og ned trapper er vonde opplevelser.

Hevelse og ømhet

En leddgikt kneet vil hovne opp merkbart og vil være øm å ta på. Det er vondt, noen ganger intens, forbundet med slitasjegikt.

Revmatoid Artritt

Hvis du lider av revmatoid artritt, vil begge knærne bli berørt, og ikke bare en, som kan være tilfelle hvis du har slitasjegikt. Det kan skjemme hendene og føttene, og andre steder som det streik. Symptomer på revmatoid artritt er leddbetennelse, stivhet, smerter og deformitet. Revmatoid artritt er en autoimmun sykdom, og kan slå andre organer, samt leddene. Mange som lider av denne tilstanden rapporten lider av morgenstivhet, fryktelig tretthet og til og med feber.
Ved reumatoid artritt er det bilateral symmetri, noe som betyr at hvis ene side er påvirket, vil begge være. Dette er ikke tilfelle med osteoartritt. En lege kan avgjøre om du har revmatoid artritt ved å gjøre en blodprøve. Hvis du har positiv revmatoid faktor, forhøyet sedrate og CRP og anemi, da har du det. Røntgen kan vise bein sporer, som er bevis på at du har slitasjegikt. Osteoarthritis angriper leddene, men ikke organer, som revmatoid gjør. Det er 2 millioner revmatoid lider i USA og 21 millioner slitasjegikt lider.

Sliping

En skrapende lyd i knærne indikerer at bein kommer i kontakt med bein, noe som indikerer at brusk er slitt bort.

Stengte-Up Knees

En kneet faktisk kan låse opp. Hvis brusk blir kilt i en felles, kan dette føre til at kneet til bokstavelig talt å låse opp. Andre symptomer på leddgikt knær, ifølge HipsandKnees.com, inkluderer knirkende, fange og haltende fordi det gjør vondt å gå.