Digidexo.com

Natural Therapy for Depression

Depresjon er en vanlig sykdom som påvirker mennesker på ulike måter. Én person kan føle seg irritabel, mens en annen kan ha problemer med å sove. Ifølge National Institute of Mental Health, er alvorlig depresjon invalidiserende og hindrer en person i å fungere som normalt. Det eneste som gjelder for alle, er imidlertid at depresjon er mulig å behandle. Det finnes mange naturlige måter å behandle depresjon.

Aromaterapi

Aromaterapi kan gi en beroligende effekt på sansene og behandle milde former for depresjon. Denne behandlingen innebærer å bruke de essensielle oljer av visse planter, inkludert basilikum, sitron, jasmin, lavendel, rose, sandeltre og appelsin. Den beste måten å bruke disse oljene er å plassere et par dråper i en bolle med dampende vann og inhalerer. Oljene kan plasseres i badevannet i tillegg.

Akupressur

Akupressur bruker de samme trykkpunkter som akupunktur. Noen behandlede trykkpunkter som vanligvis omfatter området 4 inches under kneskålen og i det hul i bunnen av halsen, på baksiden av hodet. Den beste måten å bruke akupressur er å velge et par av trykkpunkter på kroppen din og press når du føler tegn til depresjon eller stress.

Diet Therapy

Vitaminmangel kan utløse depresjon. Sørg for at du får alle dine B-vitaminer, som påvirker humør og følelsesmessig stabilitet. Legg en god multivitamin til ditt daglige kosthold, og unngå produkter som kaffe, sukker, alkohol og meieriprodukter, som også kan forverre depresjon.

Homeopati

Homeopati er en helhetlig behandling i hvilke planteekstrakter anvendes, vanligvis i pilleform eller omdannes til te, for å behandle mange symptomer på depresjon. Hver homøopatisk behandling adresser en bestemt symptom. For eksempel er sepia brukes for de som bekymrer seg om ansvar, mens aurum adresser følelser av egenverd og Ignatia behandler sorg. En vanlig dose er ett inntak tre ganger per dag.