Digidexo.com

Bivirkninger av Refleksologi

Refleksologi er en type fotmassasje brukes som et alternativ behandling terapi for å lette symptomer på noen helsemessige forhold. Selv om fokus er vanligvis plassert på føttene, kan trykk påføres på områder på hender også. Reflexologists tror at masserer og stimulerende bestemt refleks poeng og nerveender i føttene øker blodsirkulasjonen slik at oksygen og næringsstoffer kan bli fordelt over hele kroppen. Fjerne avfallsstoffer fjerner giftstoffer fra kroppen, og dermed reenergizing et individ. Mens bivirkninger synes å være minimal, er det noen ting å se opp for.

Varighet

Bivirkninger normalt ikke vare i mer enn 24 timer, men i noen tilfeller kan enkeltpersoner fortsette å oppleve mildt ubehag i noen dager etterpå. Refleksologi er generelt kjent for å være en trygg terapeutisk metode, men i noen tilfeller personer har utviklet forkjølelse eller influensa-lignende symptomer. Utøvere refererer til dette som en helbredende krise, da disse symptomene skyldes kroppen eliminere skadelige giftstoffer. Enkeltpersoner kan lide en rennende nese fra tette bihuler, eller hoste opp slim fra lungene som bronkial passasjer klart. Bivirkninger er ofte verre etter den andre behandlingen etter press er på nytt på anbud poeng.

Fatigue

Gjesping kan være en bivirkning av refleksologi, som noen mennesker sovner under behandlingen. Andre sier de føler seg sliten etterpå. Både hodepine og tretthet er vanlige symptomer på angst, som mange opplever ved utbruddet av sykdom eller når du starter en ny behandling terapi. Noen enkeltpersoner utvikle hodepine når de føler seg sliten. Siden disse to bivirkninger synes å gå hånd i hånd, forsvinner en hodepine vanligvis en gang energi avkastning.

Emosjonelle reaksjoner

Noen rapporterer opplever ulike følelsesmessige reaksjoner under eller etter, fotsoneterapi behandlinger. Mens noen individer tyder på at de føler seg avslappet eller liker å le, andre sier de føler lyst til å gråte. En intens tilstand av velvære kan også føre til at du føler deg ør.

Sensitive Feet

Ømhet og økt følsomhet i føttene er ofte midlertidige bivirkninger etter første refleksologi økt. En kribling eller prikking og stikking følelse i føttene kan også forekomme under behandling. Symptomene blir behandlet kan faktisk bli verre før de begynner å bli bedre. Dette betyr vanligvis at kroppen din reagerer. Når det ikke er noen respons, kan det ikke være noen forbedring. Hvis symptomene fortsetter å forverres, eller hvis du legger merke til nye symptomer etter en dag eller to, rapportere dem til legen din og refleksolog umiddelbart.

Mindre vanlige bivirkninger

Kvalme, overdreven svetting eller tørst, og utslett er andre mulige bivirkninger. Reflexologists si at kvalme kan skyldes effekten av å eliminere giftstoffer fra kroppen din. Drikk rikelig med vann for å bidra til å lette ubehag. Opphold godt hydrert hjelper også å fjerne giftstoffer fra nyrer, urinblæren og leveren. En annen måte å bekjempe kvalme er å ta små biter og tygge sakte når du spiser. Ikke spis mat som inneholder mye fett eller sukker, som disse matvarene tar lengre tid å fordøye. For noen mennesker, behandlinger forårsake hyppigere vannlating eller avføring for en dag eller to etterpå, som kroppen kvitter seg med giftstoffer.

Advarsel

Sjekk alltid med din primære omsorg lege før planlegging refleksologi terapi. Visse helsemessige forhold, inkludert skjoldbrusk problemer, epilepsi, diabetes, fotsår, gikt eller andre sirkulasjonsproblemer i føttene, bør ikke behandles med refleksologi. I noen tilfeller kan refleksologi forstyrre med foreskrevet medisiner. Trykket bør ikke anvendes ved bestemte reflekspunkter på føttene til kreftpasienter. The American Cancer Society advarer om at dersom manipulasjon ikke er utført av en profesjonell som har erfaring i å jobbe med kreftpasienter, kan komplikasjoner oppstå. Enkeltpersoner for hvem kreften har spredt seg til skjelettet har en økt risiko for beinbrudd når fysiske trykket er brukt til et område svekket av kreft. Kvinner som er gravide bør ikke få behandlinger i løpet av de første tre månedene av svangerskapet. I tillegg bør personer med lavt blodplatetall ikke motta refleksologiske behandlinger, så har de en tendens til å skade lettere fra trykket.