Digidexo.com

Hvordan Chantix Works

Hvordan Chantix Works

Hvordan røykere Works

Når du røyker, nikotin i sigaretten kommer inn i kroppen og gjør sin vei til reseptorer i hjernen din. Når disse reseptorene mottar nikotin, de forteller hjernen til å frigi en kjemisk kalt dopamin. Dopamin er et av kjemikalier i hjernen som fører deg til å føle glede. Dette er grunnen til å røyke en sigarett gjør at du føler deg bedre og roer deg. Dopamin blir frigjort etter hvert absorbert inn i kroppen, noe du ønsker å røyke en sigarett.

Hvordan nikotinerstatnings Works

De fleste av produktene som er utviklet for å hjelpe folk slutte å røyke er kjent som nikotinerstatningsprodukter. Disse inkluderer produkter som lappen og nikotintyggegummi. I nikotinerstatningsterapi, får kroppen enten en lav dose av nikotin i løpet av dagen. I den samme prosessen som skjer når du røyker en sigarett, nikotin i nikotin erstatning terapi reiser til nikotin reseptorer i hjernen din til å utløse frigjøring av dopamin. Fordi mengden av nikotin hjernen mottar på nikotinerstatning er mindre enn den til en sigarett, frigjør kroppen mindre dopamin. Målet er å frigjøre nok dopamin å roe suget etter en sigarett.

Hvordan Chantix Works

Chantix er en pille som ikke inneholder nikotin. Chantix fungerer ved å binde seg til nikotinreseptorer i hjernen, slik at nikotin kan ikke. Dette tjener to formål. Som nikotin erstatning terapi, utløser Chantix utgivelsen av en liten mengde av dopamin å hjelpe rolig nikotin suget. Men hvis du skli og røyke en sigarett, Chantix blokkerer nikotin i sigaretten fra å være i stand til å feste til nikotin reseptorer i hjernen din. Derfor er ingen dopamin frigjøres som følge av røyking, slik at du ikke får noen tilfredsstillelse fra loven. Fordi røyking ikke skaper en behagelig følelse, er det mye lettere å komme tilbake på sporet og fortsette å prøve å slutte etter et bortfall.