Digidexo.com

Hvilke kjemikalier som brukes til å drepe støvmidd?

Hvilke kjemikalier som brukes til å drepe støvmidd?


Støvmidd er mikroskopiske insekter som trives på støvet som finnes i et hjem. Støvmidd er glad i steder som madrasser, puter, gardiner og tepper. Avføringen og skrotter av støvmidd er kraftige allergener som mange mennesker er allergiske. Den typiske levetid for en støv midd er 20 til 30 dager, men de kan leve opp til 80 dager. Dietten av støvmidd er organisk materiale; stort sett død hud. Det er to ikke-kjemiske metoder for å drepe støvmidd: vaske sengetøy i 130 grader Fahrenheit pluss varmt vann og fryse sengetøy. To typer kjemikalier som dreper støvmidd er syntetisk og naturlig.

Boron

Boron er et naturlig forekommende stoff som ligner på boraks, som ofte finnes i vaskemidler. Boron er et sammensatt kjent for å være giftig, uparfymert og ikke brennbar. Når vann tilsettes til borpulver forbindelsen, blir det en kraftig væske klar til å bli sprayet på tepper og stoppede møbler mot husstøvmidd. Boron kan brukes hver to til tre måneder å eliminere støvmidd i madrasser, tepper og sengetøy.

Garvesyre

Garvesyre er en kjemisk ofte brukes til å behandle et hjem befengt med støvmidd. Garvesyre har vist seg å være spesielt nyttig når du arbeider med katteallergener. Garvesyre er et syntetisk produkt som kommer fra tannin, en snerpende forbindelse som er kjent for å bryte ned proteinene som finnes i mange innendørs allergener. Garvesyre nøytraliserer avfallsprodukter fra støvmidd, men ikke drepe midd.

Benzylbenzoat

Benzylbenzoat er en kjemisk forbindelse som anvendes for å utrydde de allergener i forbindelse med støvmidd. Helserisikoen for benzylbenzoat synes å være liten gitt at benzoater blir raskt brutt ned i kroppen til hippursyre og utvist i urinen. De fleste studier om bruk benzylbenzoat for støvmidd har blitt gjort i Europa. The Environmental Protection Agency (EPA) må komme med anbefalinger om bruk før det er godkjent for bruk i USA.

Silikon

Silikon er et stoff som består av organiske og uorganiske polymerer. Silikon er funnet i kiselgur, som er komprimert ferskvannsorganismer og marine fossiler. Silikon ekstraheres fra kiselgur, og laget til et pulver nyttig ved behandling av en rekke skadedyrbekjempelse problemer, inkludert støvmidd. Ved hjelp av kiselgur pulver på møbler og sengetøy bør unngås da langvarig eksponering for produktet kan være skadelig.

Pyrethrins

Pyrethrins, giftige plantevernmidler som er hentet fra krysantemum blomst, blir ofte brukt i skadedyrbekjempelse. Før du bruker dette produktet, er det viktig å vite om de menneskene som bor i hjemmet er allergisk mot pyrethrins. Dette stoffet er effektive i å bli kvitt støvmidd, men bør brukes med forsiktighet.