Digidexo.com

Hvordan er Emu Oil produsert?

Hvor Emu olje kommer fra

En ØMU er en stor fugl som ligner på en struts. Oljen av ØMU er verdsatt for sine gode egenskaper. Det er påstått å lindre smerter og betennelse av leddgikt, bidra til å forhindre solbrenthet og bedrer blodsirkulasjonen. Emus er oppvokst på rancher hvor de kjører rekkevidden inntil roundup tid. De blir deretter slaktet for deres kjøtt og olje.

Hvordan Emu Oil Processing Begins

Emu olje er funnet i fett delen på baksiden av ØMU. Fettet er samlet etter at dyret har dødd. Alle av fettet er fjernet fra dyret og forberedt for behandling. Fettet blir malt og filtrert for å fjerne store partikler fra oljen. Sentrifugering brukes til å fjerne alle partikler som var savnet i filtreringsprosessen.

Metoder for Processing Emu Oil

Emu olje er så bleket og deodorized å fjerne urenheter og stoffer som lukter. Den siste metoden er molekylær destillasjon. Det er en ny metode for behandling emu olje. Selv om molekylær destillasjon ikke fjerne alle fettsyrer fra oljen, betyr det fjerne frie fettsyrer, flytende objekter, lukt-maskering objekter, forurensninger, konserveringsmidler og fuktighet.

Kvalitetsstandarder for Emu Oil

Emu olje produsenter må oppfylle kvalitetskravene satt av USDA og dets tilsvarende organisasjoner i andre land. Produsenter er pålagt å sende til produkttesting når du blir bedt. Oljen blir testet med hensyn til urenheter, farge, lukt, fettsyrer og konsistens. Eventuelle oljer som ikke oppfyller standardene blir bedt om å behandles på nytt.