Digidexo.com

Hvordan Minn deg selv på HIPAA Regler

Hvordan Minn deg selv på HIPAA Regler


Helseforsikring bærbarhet og Accountability Act av 1996 er en alvorlig aspekt av moderne helsevesen og forsikring. HIPAA etablert, blant annet personvernet for pasienter og detaljerte retningslinjer om hvordan de skal følges. Overtredelser kan skape sivile og regulatoriske straffer for helseinstitusjoner, leverandører og forsikringsselskaper.

Sykepleiere, leger, behandlere og pasientomsorgsrelatert personell av alle slag må være konstant oppmerksomme på viktigheten av å observere HIPAA. I den daglige virksomheten til en travel helsetjenester arbeidsplassen, kan det være lett å overse noen av den lille, men viktige aspekter av å beskytte pasienten privatliv. Opprette purre systemer er alltid en god idé.

Bruksanvisning

Lim noen av de mest aktuelle reglene du mest ikke glemme til utklippstavlen av dere bære en når ser pasienter. Å ha en visuell påminnelse ubemerka beliggenhet kan være svært nyttig. Noen av disse kan omfatte ikke snakker for høyt med kolleger om en pasients sak, ikke snakke til familiemedlemmer eller venner om en pasient uten pasientens tillatelse, eller dekker over pasient navn og informasjon om kontorpåloggings ark så snart du har sjekket dem i for sine avtaler.

Endre din datamaskin skjermsparer for å si de reglene som du oftest glemmer, hvis du har en datamaskin eller terminal du kan endre.

Innlegg skilt i arbeids områder minner ansatte - og dermed deg selv - for å bruke lavmælt toner når man diskuterer pasienter.

Plasser skilt eller etiketter på bærbare og tavler minner deg og andre til å alltid tilbake filer og pasient sensitivt materiale til sine rettmessige lagringssteder og ikke å la dem ut i noens syn.

Lag et ark med HIPAA regler som er mest relevant for arbeidet ditt, og legge dem ut på pauserommet og kontoroppslagstavler, pleiestasjoner eller felles arbeidsområder samt din personlige arbeidsområde hvis du har en.

Tips og advarsler

  • Sjekk alltid med din overordnede før du publiserer noe på et offentlig område eller merking noe av vanlig bruk. I de fleste tilfeller veiledere bør være støttende; mange av disse påminnelsene er "beste praksis" metoder som brukes av Amerikas fremste sykehus for å opprettholde samsvar.