Digidexo.com

Hvorfor er det vanskelig å gå ned i vekt med diabetes?

Hvorfor er det vanskelig å gå ned i vekt med diabetes?


Ifølge informasjon fra medisinsk nettsted Medline Plus, er diabetes en sykdom karakterisert ved kroppens manglende evne til å produsere eller riktig utnytte lagringshormonet insulin. Insulinmangel kan være enten genetisk, som i type I diabetes, eller utviklet, som i type II diabetes. I begge tilfeller vil en person med diabetes har større vanskeligheter med å tape vekt enn noen uten sykdommen, på grunn av sin kroppens manglende evne til å senke blodsukker og insulin svinger.

Diabetes og Insulin

Du må forstå sammenhengen mellom blodsukker, insulin og diabetes for å bedre forstå hvorfor vekttap er mer utfordrende for noen med tilstanden. Blodsukkeret er påvirket av maten du spiser, med karbohydrater blir matkilde som har den største samlede innvirkning på blodsukkeret. Når du spiser mat som inneholder karbohydrater, stiger blodsukkeret i forhold til hastigheten som maten er fordøyd, med raske-fordøye karbohydrater forårsaker en forholdsmessig større økning i blodsukkeret enn slow-fordøye karbohydrater. Kroppen reagerer på denne høyden i blodsukkeret ved å fortelle bukspyttkjertelen å frigjøre insulin. Insulin er et lagringshormon som binder seg til blod sukker og bærer det til enten fettceller (for lagring) eller muskelceller (for rask energi, der det er nødvendig). Kroppen vil bare vie så mye av den flytende blodsukkeret til musklene som kreves av din nåværende aktivitetsnivå, slik at økninger i blodsukker i perioder uten aktivitet vil resultere i en forholdsmessig større økning i fettlagring. Grunnen til at diabetikere har problemer med å miste vekt under normale omstendigheter er at deres blodsukkernivået ditt er nesten konstant forhøyet gjennom deres kroppens manglende evne til å regulere blodsukkeret med insulin. Dette resulterer i en nesten konstant strøm av fettlagring, som kroppen må jobbe hardere for å redusere blodsukkeret - stadig mate det inn fettceller for lagring, noe som resulterer i vekt ledelse problemer.

Diabetes Slanking Solutions

Administrerende blodsukkeret er effektivt nøkkelen til diabetiker slanking. Som kroppen ikke kan håndtere store mengder blod sukker uten en uforholdsmessig reaksjon involverer overflødig fett lagring eller utvikling av symptomer på hyperglykemi, må du kontrollere blodsukkeret ved å bare konsumere karbohydrater som har en nominell effekt på blodsukkernivået - frukt, grønnsaker og helkorn. En alternativ løsning, akseptert av American Association diabetiker, er tilslutning til en low-carb diett. Dette fjerner problemet av blodsukker fra ligningen nesten helt, slik at personer med diabetes å gå ned i vekt på en ganske normal hastighet. Uansett om du velger en carb-begrenset eller low-carb diett, administrerende blodsukker er nøkkelen til å miste vekt med diabetes.