Digidexo.com

Ved hjelp Ear magneter til å slutte å røyke

Ved hjelp Ear magneter til å slutte å røyke


Utnytte prinsippet om auricular terapi, i likhet med akupunktur, øre magneter er en klasse 1 medisinsk enhet. Denne terapien begynte i Europa og spredte seg til USA. To magneter --- en stor og en liten --- er festet til øret. Det er ikke nødvendig å ha hull i ørene; magnetene tiltrekker hverandre, og det er hvordan de holder på øret.

Om Øre Magneter

Slitasje magnetene ved å sette liten magnet foran og den større en bak den øvre øret. Brukeren må ha på magnetene for to til fire timer daglig. Det er ikke noe anrop for ytterligere produkt eller terapi, slik som kremer, lotions, lapper eller piller.

Det er flere merkevare produkter å velge mellom. En ledende merkevare er Zerosmoke ™. Magnetene er tilgjengelige over Internett for rundt $ 40 (USD). Disse magnetene er også spioneringen å hjelpe folk ned i vekt og for å redusere stress. Den magnetiske akupressur terapi er ment å eliminere en persons ønske om å røyke. Magnetene stimulere akupunkturpunkter i øret.

Fungerer de? Som med alle andre produkter av denne typen, noen folk sier "ja" og noen folk sier "nei". Av den syvende dag, er brukere skal være i stand til å slutte å røyke på egenhånd uten cravings. Visstnok skal ønske å røyke være fullstendig eliminert ved utgangen av en måned på seg magnetene. Som en ekstra funksjon, de fleste av magnetene er gull eller gullbelagt for å redusere allergiske reaksjoner. De etterligner utseendet av øredobber, selv om de er knapt merkbar på øvre øret.

Visstnok magnetene indusere produksjonen av nevrotransmitteren dopamin i hjernen. Denne naturlige hjernen kjemiske er hva som styrer følelser av ro, tilfredshet og glede i kroppen. Nikotin i sigaretter utløser dopamin produksjon, som er en grunn personen blir avhengige. Følelser av glede, stimulering og rolig, som en røyker erfaringer, er forårsaket av dopamin blir frigjort i hjernen. Teorien er at magnetene vil utløse dopaminproduksjon ved å påføre forsiktig trykk til et bestemt punkt på øret, for derved å redusere røkerens behov for nikotin og å eliminere de mest alvorlige abstinenssymptomer.

Produkt litteratur for øret magneter sier ofte at så mange som to millioner mennesker har sparket røyking vane hjelp av magneter, selv om den statistikken er unproved. Zerosmoke ™ hevder en 80% suksessrate, som også er vitenskapelig unproved etter harde bevis. Imidlertid har magneter blitt brukt i ulike behandlinger siden antikken, i tidlige hinduistiske læren, av Aristoteles og andre. Per i Zerosmoke nettside, har deres produkt gjennomgått en rekke kliniske studier års forskning, og det er beskyttet av patenter.