Digidexo.com

Hva å sette i Protein Shakes

Hva å sette i Protein Shakes


De fleste protein shakes og barer er basert på protein konsentrater. Disse pulverisert aminosyre formler avledet fra soya, melk eller egg kan være effektive - men de er dyre og svært bearbeidet. Naturlige kilder til protein kan være mer overkommelige. De kan ikke bare gi like mye protein, men også ekstra viktig ernæring. Mange ingredienser kan legges til protein shakes bare for smak, fra sjokolade til cookies. Men noen typer matvarer bedre smak, konsistens og generelle næringsinnhold.

Meieri

Meieriprodukter er en stor naturlig kilde til protein. Kasein, den primære aminosyre i melkeproteiner, fordøyer langsomt. Dette gir en jevn tilførsel av protein i løpet av flere timer, noe som hindrer en katabolsk tilstand. Melk eller tung krem ​​kan brukes i vibrering for å gi en tiltalende, tykkere konsistens, samt lagrer protein. Rå egg er en annen ideell kilde til protein og kan legges for de samme grunnene, men de bærer risikoen for salmonella infeksjon så er generelt ikke anbefalt.

Frukt og nøtter

En liten bit av frukt kan gå en lang vei mot å forbedre smaken av en blid protein shake. Bananer, bær og sitrus er vanlige tilleggene som øker næringsinnhold og konsistens på shake. Mutter Butters, særlig peanøtter, valnøtt og mandel, er gode naturlige kilder til protein. Prøv å blande peanøttsmør med fullkorn havregryn for en deilig, lav-fett komplett protein.

Hemp Powder

Hvis du absolutt må bruke et pulver til protein shake, vurdere pulverisert hamp frø. Selv hamp ikke inneholder så mye protein som noen andre typer av pulver, kan det suppleres ved bruk av melkeprodukter eller mutter Butters. Hva hamp har som andre proteinpulver ikke er naturlig omega-3 fettsyrer, som senker risikoen for hjerte- og karsykdommer og kreft.