Digidexo.com

Hva spiser du på Fat Smash Diet?

The Fat Smash Diet er ideen om Dr. Ian K. Smith, vert av den populære kabel-TV-program, "Celebrity Fit Club». Smith innstiftet plan for å hjelpe kjendiser gå ned i vekt, men har også gjort det tilgjengelig for allmennheten i en bok. Planen legger vekt på sunne valg og fornuftig deler, noe som gir lister over matvarer for å nyte og andre til å unngå.

Grunnleggende

The Fat Smash Diet varer 90 dager, og er delt inn i fire faser. I sin bok, understreker Smith behovet for slankere til å endre sitt forhold til mat, men sier at å telle kalorier er ikke nødvendig. Han skriver at slanking "bør ikke være smertefullt, komplisert eller urealistisk", og at det å gjøre kloke valg og økt mosjon kan være enkel med litt veiledning. Planen består av fire eller fem måltider per dag med mye vann (mellom seks og åtte 8-unse glass per dag), og hoppe over måltider er ikke tillatt.

Fase 1

Fase 1 av The Fat Smash Diet varer i ni dager, og er kjent som Detox plan, som er ment å kvitte kroppen for giftstoffer og gjør den klar for de kommende etapper. Alle matvarer som forbrukes i løpet av første fase må være rå, grillet eller dampet, med bare tre spiseskjeer av fett som er tillatt per dag. Men menyen er begrenset i denne fasen, som består av ubegrenset frukt og grønnsaker, tofu og brun ris, noen eggehviter, lav-fett eller skummet melk, havregryn og yoghurt.

Fase 2

Den andre fasen av Fat Smash plan kalles Foundation fase. Det varer i tre uker, og følger mange av de samme retningslinjer som den første fasen, spesielt med hensyn til hvordan maten er spist og forberedt. I tillegg til alle matvarer tillatt i den første fasen, er begrensede mengder av magert kjøtt, sjømat, hele egg og ost tillatt. Drikker som kaffe og diett soda er også tillatt, men ikke i stedet for vann.

Fase 3

Den tredje fasen av Fat Smash er kjent som byggefasen, der Kosten implementere mer mat rundt som sin livslange menyen vil bli bygget. Denne fase varer i fire uker, og tillater inntak av brød og pasta for første gang, så vel som en dessert per dag fra en liste som leveres av Smith.

Fase 4

Det siste trinnet i Smiths plan kalles Temple fasen og forventes å vare livet ut. Den kombinerer de første tre faser og tillater tilsetning av poteter og begrensede mengder av alkohol og pizza. I likhet med de tre første fasene, understreker dette stadiet behovet for å spise fire eller fem måltider om dagen og drikk rikelig med vann.

Konklusjon

Sammen med å lage sunn mat valg, bør The Fat Smash Diet bli fulgt med regelmessig mosjon. Hvis de følges riktig, har det vist seg å bistå i hurtig vekttap og holde tilhengerne fra følelsen fratatt eller sulten.