Digidexo.com

Hva er sammenhengen mellom Drunk Driving & Prom Night?

Hva er sammenhengen mellom Drunk Driving & Prom Night?


Nøkternhet og sikkerhet. De er de to viktigste faktorene for å vurdere når foreldre og deres tenåringer planlegger high school prom feiringer. Statistikk viser at mange av dødsfallene som involverer ungdom i månedene april, mai og juni oppstå på grunn av alkoholrelaterte ulykker. I 2004, for eksempel under promenadekonsert og oppgradering sesongen, 713 ungdommer under 21 år døde i alkoholrelaterte trafikkulykker landsdekkende, ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA).

En kritisk Decision

Når prom sesongen kommer, tenåringer står overfor noen viktige avgjørelser: som å invitere til skoleball, hva du skal ha, hvordan å komme dit, hva du skal gjøre etterpå, og kanskje viktigst, om alkohol og narkotika vil bli involvert i hendelsen. I en 2006 pressemelding for en Gallup undersøkelse om mindreårige drikker, Nationwide Mutual Insurance Company talsmann Bill Windsor sitert NHTSA sin 2004 rapport om alkoholrelaterte prom sesongen dødsfall og sa: «Dette er forebygges dødsfall. Vi oppfordrer om å komme på en to- fold engasjement. Vi ønsker at tenåringer til å love å være alkoholfritt på prom night. Vi ønsker at foreldre til å love å være vert for alkoholfrie prom parter. "

Oppmuntrende edruelighet

Nationwide Insurance sponser en Prom Promise program i forbindelse med Mothers Against Drunk Driving (madd). Programmet, kombinert med MADD er BuzzFree Prom forfremmelse og gjøres tilgjengelig for videregående skoler over hele landet, skyver en positiv, pantsette basert initiativ som fremmer "smarte, sunne og juridiske valg om alkohol og andre rusmidler." Deltakende skoler får et løfte banner, pantsette ark, sikkerhet plakater, en DVD for en forsamling og BuzzFree kort, klistremerker og knapper. For mer informasjon på nettet på en alkohol- og rusfritt prom, gå til Buzzfree.org (se Ressurser).

Etter Prom

Det er nok av ideer for post-prom, chaperoned aktiviteter. Studenter kan delta parter i private hjem, i fornøyelsesparker og i skole-sponsede steder som bankettsaler og restauranter. Det er en viktig påminnelse for disse samlingene - ingen kan forlate og komme tilbake i Noen skoler tilbyr premier, som TV, stereoanlegg og dorm kjøleskap, på slutten for å oppfordre alle til å bo..

Foreldrenes råd

Foreldre bør insistere på å få en fast reiserute for sine barns prom night, sier Student Assistance Services Corp of Tarrytown, NY Det kan være en god idé å ha studentene stoppe hjemme etter skoleball og før den post-prom fest for å vurdere deres sinnstilstanden. Hvis det ser ut til at tenåringer kan ha blitt drukket, gjøre dem bli hjemme, foreslår gruppen. Også, hvis elevene velger å bli transportert i en limousine, snakke til sjåføren og sørge for at han har en gyldig førerlisens. Også, se om limousinservice vil signere en "prom sikkerhet kontrakt" lovende ikke å tillate alkohol i bilen.