Digidexo.com

En Diploma i kosthold og ernæring

En Diploma i kosthold og ernæring


Mange er allerede selvutnevnte eksperter på dietter som Atkins diett, grapefrukt diett og Zone dietten i kraft av å prøve dem alle i håp om å miste vekt. For få mennesker, men forstår den ernæringsmessige komponenten i slike dietter. Forfølge en diplom i kosthold og ernæring gir kunnskap om hva kroppen trenger for næring og hva du skal spise for å mette disse behovene.

Typer Diplomer

Et diplom i kosthold og ernæring kommer i mange former. Et sertifikat i kosthold og ernæring er vanligvis ledsaget med ferdigstillelsen av en primær grad, som en Bachelor of Science i biologi. Avhengig av institusjonen, må man ta fire eller fem klasser knyttet til emnet for å tjene et sertifikat.

En knytte grad i kosthold og ernæring krever to år med kurs, med ekstra klasser i allmennfag som økonomi og matematikk. En bachelorgrad krever fire år. The American Dietetic Association forklarer i boken, "Complete Mat og ernæring Guide" at minst en bachelorgrad er nødvendig for å bli en registrert dietetiker, en felles karriere valg for dem som forfølger legitimasjon i dette feltet.

Mange universiteter tilbyr en mastergrad eller doktorgrad i ernæring også. Noen tilbyr online masterprogram, inkludert Universitetet i Bridgeport og Saint Joseph College.

Felt av kosthold og ernæring

Diplomer i kosthold og ernæring kan inneholde spesifikke felt, som senere hjelpe mottakeren av vitnemålet bli et bord sertifisert spesialist. Spesialitet felt inkluderer pediatrisk ernæring, sport kostholdsekspert, diabetes spesialist og gerontological ernæring. Noen kan forfølge sin diplom i holistisk helse og ernæring. Disse diplomene har kurs med vekt på homeopati, urte studier eller alternative dietter som veganer eller rå mat diett.

Arbeids

Rikelig kurs i biologi og kjemi er å være forventet. Studentene tar avanserte kurs i organisk kjemi, menneskets biologi og fysiologi. Arizona State Universitys grad krav til en bachelor i ernæring lister kurs som "Medical Nutrition Therapy", "Human Nutrition Assessment" og "Intro til Plan- Terapeutiske dietter." I alle ernæring klasser, hvordan kroppen forbrenner maten er studert. Dermed vanlige temaer er hvordan kroppen behandler vitaminer, mineraler, fett, karbohydrater og andre næringsstoffer.

Fordeler med et Diploma

Mange studenter som tjener et diplom i kosthold og ernæring går på å ta en rekke undersøkelser for å bli en registrert kostholdsekspert. Men mange andre karriere alternativer er tilgjengelig for de med riktig legitimasjon. Slike karrierer inkluderer sport ernæringsfysiolog, mat vitenskapsmann, helse konsulent og food service manager.

Advarsel

Eleanor Noss Whitney og Francis Sienkiewicz Sizer, forfatterne av boken "Ernæring: Begreper og Kontroverser," advare potensielle studenter til å unngå "diplom mills" eller unaccredited institusjoner som tildele sertifikater basert på ufullstendig kurs. Slike skoler utstede vitnemål etter at studenten betaler tusenvis i avgifter, men krever noen kurs. Sjekk at skolen er godkjent av US Department of Education før å bruke tusenvis av dollar i avgifter for en verdiløs diplom.