Digidexo.com

Hvordan behandle anoreksi Gjennom Hypnoterapi

Hvordan behandle anoreksi Gjennom Hypnoterapi


Det finnes mange typer behandlinger som en terapeut, lege eller behandlingssenter kan utnytte for pasienter med anoreksi. Resultater er subjektive og behandling kan være nødvendig å bli endret i løpet av tiden. Hypnoterapi brukes til å behandle en rekke forhold, blant annet anoreksi. Den består av å bruke hypnose eller en transelignende tilstand å gjengi pasienter svært følsom for forslaget.

Bruksanvisning

Unn Anorexia Gjennom en rekke terapier

•  Bruk selvhevdelsestrening for å behandle anoreksi. Anorexics ofte trenger å lære å sette grenser i livet, å stå opp for seg selv og skille ut hva de trenger.

Arbeid gjennom anoreksi med atferds-modifikasjon terapi. Ved å lære årsakene til atferd og akseptere konsekvensene, kan du omskolere deg selv å utføre sunne handlinger.

Oppsøk kognitiv terapi. Kognitiv terapi undersøker syn på verden og fremhever positive kvaliteter som anorexics ofte overser i seg selv.

Oppdag årsakene til din atferd i innsiktsorientert terapi. Denne typen terapi hjelper anorektiske pasienter for å avdekke årsakene til sine handlinger og forstå hvordan du kan hindre dem i fremtiden.

Lær avspenningsteknikker. Mange terapeuter tyder på at pasienter med anoreksi bruker avspenningsteknikker, som for eksempel varme bad, meditasjon eller massasje, for å roe stressresponsen som følger anorektisk atferd.

Vær realistisk om fremgang. Anoreksi kan utvikle seg raskt, men det tar tid å venne dine psykologiske mønstre og vedta sunn atferd mot mat og mosjon.

Bruk Hypnoterapi å behandle anoreksi

Finn en lisensiert person til å utføre hypnoterapi. For eksempel kan en psykoterapeut, som spesialiserer seg i å spise-forstyrrelse behandling, kunne hjelpe deg.

Vet hva du kan forvente fra hypnoterapi. Når du er helt under hypnose, vil legen gi deg positiv oppmuntring og gi deg de nødvendige verktøy for å etablere et bedre forhold til mat og mosjon.

Fokuser oppmerksomheten innover. Lukk øynene og ignorere eksterne distraksjoner.

Lytt oppmerksomt til hypnoterapeut. Du vil i første omgang bli guidet gjennom en rekke avspenningsteknikker, hjelper deg å finne den trance-lignende tilstand av hypnose.

Innse at hypnoterapi kan ta flere prøver å produsere resultater.

Gjenta hypnoterapi økter. Du kan gjøre det med legen din eller lære selvhypnose.

Tips og advarsler

  • Noen mennesker er ikke utsatt for hypnose. I et slikt tilfelle er det nødvendig med en annen fremgangsmåte for behandling.