Digidexo.com

Hvordan å stoppe smerte fra sensitive tenner

Hvis du lider av å ha sensitive tenner du vet hvor vondt det kan være å drikke en kald drikke, spise varm suppe, puste inn kald luft, eller noen ganger også berøre tennene. Om lag 50% av mennesker lider av følsomme tenner, men det finnes måter å stoppe sensitive tenner smerter, og du trenger ikke å leve med smertene. Lær hvordan å behandle sensitive tenner smerter, slik at du ikke lenger opplever alvorlig ubehag fra sensitive tenner.

Bruksanvisning

•  Praksis god munnhygiene å stoppe Sensitive tenner Pain
En av de beste måtene å stoppe smerte fra sensitive tenner er å øve veldig god munnhygiene. Prøv å pusse tennene i minst fem minutter etter hvert måltid og tanntråd minst to ganger per dag. En årsak til tannsmerter er syre som er forårsaket av plakk og tannsten bygges opp. Ved å ta godt vare på tennene dine kan du bidra til å forebygge smerte fra sensitive tenner.

Bruk en myk tannbørste til å stoppe smerte fra sensitive tenner
Hvis du lider av smerter fra sensitive tenner er det ekstremt viktig å børste med en myk tannbørste og børste ordentlig. Harde tannbørster kan føre til mer sensitive tenner smerter og ikke pusser skikkelig kan føre til mer plakk bygge opp noe som fører til mer smerter. Påfør veldig lett trykk når du pusser tennene og børste i en 45 graders vinkel for å hindre mer følsomme tenner smerte.

Bruk en tannkrem laget for sensitive tenner
Tannkrem er svært viktig for folk som lider av smerter forbundet med sensitive tenner. Se etter en tannkrem som inneholder en lammende agent. Noen gode å prøve er Sensodyne og Proenamel. Begge disse tannkremene bidra til nummen smerte fra sensitive tenner og også bidra til å minske den sensitive tann smerter over tid. Noen tannleger selv anbefale å sette denne tannkrem på dine sensitive tennene over natten for å bidra til å eliminere smerte.

Tips og advarsler

  • Unngå irritanter til sensitive tenner som søtsaker og syrer
  • Ta kontakt med en tannlege hvis sensitive tenner smerte er ekstrem fordi det kan tyde på et større problem.