Digidexo.com

Homøopatisk Kolon Rensing

Flere og flere mennesker velger å ha et homøopatisk kolon rens med deres helse og velvære i tankene, men betyr dette at det er faktisk er sunt? Ikke nødvendigvis. Det hele avhenger av hvordan du nærmer prosessen. Før du noen gang våge ned denne holistisk banen, kan det være lurt å forstå nøyaktig hva en homøopatisk kolon rens innebærer, hvem du skal snakke med og hva som kan skje hvis du ikke gjør det trygt.

Identifikasjon

Homøopatisk kolon rensing er i utgangspunktet et middel for å avgifte kroppen gjennom normalisering av tarmer. Vanligvis er en grønnsak-basert, mineralbaserte eller noen ganger dyr basert stoff som brukes til å stimulere tykktarmen å kvitte seg med overflødig giftstoffer og avfall. Ideen bak denne slags "rensing" er at tykktarmen er liksom kloakksystemet i kroppen. Når det ikke fungerer som det skal, vil kroppen sikkerhetskopiere og manifest sykdommer som kan påvirke en persons generelle helse. Når kolon er renset, vil disse problemene teoretisk forsvinne. Disse påståtte effekter er fortsatt høyst diskutabelt.

Funksjoner

Sann homøopatisk kolon rensing normalt innebærer en avtale med en homeopatisk terapeut, i mangel av en bedre tittel, som noen form for behandling, selv helhetlig i naturen, bør overvåkes av en profesjonell. Å ta fatt på et kolon rens som anses homøopatisk, må du gi en medisinsk historie, nåværende diett, fysisk rutine samt annen relevant informasjon. Derfra vil din homeopathic utøveren kunne foreskrive et kosttilskudd av noe slag som vil starte rens. Noen ganger vil de også inkludere forslag til matvarer for å innføre i kostholdet ditt for å hjelpe med rensing. Selvfølgelig ville det ikke vondt (og mange vil anbefale) å oppsøke lege når du starter denne typen behandling.

Typer

Mest homøopatisk kolon rensing vil omfatte et kosttilskudd typisk sammensatt av senna, som er en naturlig avføringsmiddel. Resten av ingrediensene i kosten formelen vil variere, men vil vanligvis være urte i naturen, for eksempel løvetann, lakris, glatte alm, fennikel, ingefær, karve og andre røtter, blader eller ekstrakter. Etter det, kan det hende at homeopatisk terapeut sette deg på en fastende diett, redusert kalori diett, en helt naturlig kosthold, en rå mat diett, en ernæringsmessig shake diett eller andre dietter som endrer matvaner og oppmuntre et kolon rens.

Funksjon

Mens den generelle metoder for homeopatisk behandling er nokså like, kan formålene bak dem varierer sterkt. I dag, de fleste vil oppsøke en homøopatisk kolon rens som en måte å hjelpe til med vekttap, noe som kan være problematisk siden de fleste av "resultater" er i en reduksjon av vann i kroppen. Det er i utgangspunktet som å ta et avføringsmiddel, bare uten kjemikalier. Noen mennesker føler behov for å oppsøke en homøopatisk rens for å øke energi, mens andre ønsker bare å kvitte kroppen av giftstoffer. Det er også de som føler at det er det første skrittet til mer organisk helse og livsstil. Det er ikke noe medfødt galt med noen av årsakene bak den homeopatiske kolon rens, men fordelene i en slik prosess er fortsatt diskutabel.

Betraktninger

En av de viktigste spørsmålene i noen form for kolon rens er den potensielle effekten det har på kroppen. Selv om de formål bak de behandlinger er godt betydning og basert på bedre helse, er det potensial for skade på tykktarm og andre organer i kroppen. Som du fortsette inn i en langvarig "rens," kroppen din kan finne en avhengighet i et stoff som brukes til å fremkalle den faktiske avføring eller du kan finne en svekkelse av tarmer. Det kunne rense kroppen for sunne bakterier. Hvis du bestemmer deg et homøopatisk kolon rens er for deg, ta kontakt med både et homøopatisk terapeut og medisinsk faglig før noen gang starter et kurs for behandling.