Digidexo.com

Leg Svakhet På grunn av graviditet

Leg Svakhet På grunn av graviditet


Det er ikke uvanlig for en kvinne å utvikle en tilstand som kalles isjias når hun er gravid, selv om isjias kan oppstå når som helst. Når en kvinne er gravid, det er press plassert på isjiasnerven fordi hun er tyngre og kroppen hennes konfigurasjonen er endret. Dette kan føre til ryggsmerter, ubehag og leg svakhet.

Identifikasjon

Isjias oppstår når isjiasnerven har blitt betent, så bemerker Arhtirtis-treatment-and-relief.com. Betennelsen reiser til de lag av muskler som er i baken og på baksiden av låret.

Årsak

En av de viktigste årsakene til isjias er en svulmende nedre korsrygg mellomvirvelskive, som komprimerer en av nerverøtter. Piriformis syndrom kan også føre til isjias. Piriformis muskelen kommer fra siden av sacrum til toppen av lårbeinet på hofteleddet, passerer over isjiasnerven mens du var underveis. Når piriformis er strukket det kan irritere og komprimere isjiasnerven.

Faktorer

Smerten som en kvinne opplever under svangerskapet er ikke nødvendigvis på grunn av barnet trykke på isjiasnerven. Isjias smerte kan være resultatet av en skadet plate i ryggraden, i henhold til Womenshealthcaretopics.com. Imidlertid kan graviditet i seg selv være årsaken. Graviditet isjias kan oppstå når livmoren presser på isjiasnerven mens fosteret vokser, ifølge Sciatica.co.uk. Det er mulig for trykket av fosteret til å forårsake en disk å forrykke og dette resulterer i isjias.

Potensial

Gravide kvinner er mer tilbøyelige til å oppleve en plate skade. Når dette skjer, dukker betennelse opp i vev, som setter press på og komprimerer nervene. Dette resulterer i smerte og potensiell benet svakhet.

Symptomer

Symptomer på isjias inkludere nummenhet i et ben eller en fot; smerter i baksiden av bekkenet som stråler ned til foten din; smerter i korsryggen; brenning eller skyting smerter i nedre del av ryggen, rumpe eller ben; og en pins og nåler følelse i beinet eller nedre del av ryggen.